ploegam infrascoop

Ploegam neemt Infrascoop over

Datum: 8 december 2022
Laatst bijgewerkt: 8 december 2022
Door: Gert Vreemann
Met ingang van januari 2023 neemt Ploegam BV collega-bouwer Infrascoop over. Met de overname van het Cuijkse bedrijf voegt Ploegam expertise, ervaring en ruim veertig medewerkers aan de organisatie toe. Voor de mensen van Infrascoop en de opdrachtgevers verandert er niets. Infrascoop gaat met dezelfde mensen en onder dezelfde naam door.

ploegam infrascoop

Het in 2007 opgerichte Infrascoop in Cuijk heeft 42 medewerkers in dienst en heeft zich ontwikkeld tot partner voor gemeenten, (bouw)bedrijven en projectontwikkelaars in de regio’s Noordoost-Brabant (Land van Cuijk), Nijmegen en Noord-Limburg. Infrascoop is gespecialiseerd in infrastructurele projecten, zoals grondwerk, riolering, weg- en waterbouw, en helpt opdrachtgevers van ontwerp tot realisatie. Gijs Ploegmakers, algemeen directeur bij Ploegam ziet Infrascoop als een bedrijf dat bij Ploegam past. “Met Infrascoop halen we een goed team in huis, waarvan we kunnen leren”, vertelt hij. “Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we elkaar op vele punten aanvullen en versterken. Zo zorgen we voor beide bedrijven voor een mooi toekomstperspectief.”

Ton Derks van Infrascoop sluit zich aan bij de woorden van Gijs. “Wij kennen Ploegam als een deskundige partner”, zegt hij. “Voor onze mensen is het een mooie stap, omdat hiermee de toekomst stevig is geborgd. Bovendien kunnen we met de ondersteuning vanuit Ploegam, maar met behoud van de naam, blijven doen waar we goed in zijn.”

Voor de Infrascoop-mensen en de opdrachtgevers verandert er maar weinig. De medewerkers blijven werken voor en met Infrascoop en Ton Derks zal ook gewoon vanaf 1 januari 2023 weer op de werkvloer actief zijn.