Onderhoud merlo

Nieuwe e-learnings: onderhoud en efficiënt werken

Datum: 6 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 6 juli 2020
Op de website Groen, Grond en Infra (GGI) vind je weer twee nieuwe e-learnings. Sinds kort is het mogelijk om de e-learnings Techniek & Onderhoud en Vakkundig, Efficiënt en Kostenbewust werken online te volgen. In het komende jaar hopen ze nog vier andere web-opleidingen te ontwikkelen. De e-learnings zijn beschikbaar voor studenten in opleiding, werkgevers en werknemers.

Techniek & Onderhoud
De e-learning van Techniek en Onderhoud is opgebouwd uit vijf modules. Er wordt tijdens de opleiding aandacht besteed aan technische basiskennis, specifiek technische kennis, dagelijks- en periodiek onderhoud van apparatuur en machines en het repareren van storingen.

Vakkundig Efficient en Kostenbewust werken
De e-learning van Vakkundig, Efficiënt en Kostenbewust werken is opgebouwd uit drie modules. Tijdens deze opleiding wordt onder andere aandacht besteed aan machinekeuze, werkplanning, kostenbewust werken, bestekken en kwaliteitszorg.

Deze en eerder gepubliceerde e-learnings, zoals Bodem, Bemesting en Teelt en Houding en Communicatie, kun je vinden op de site van Groen Grond Infra. Nieuwsgierig? Vraag dan een tijdelijke inlogcode aan bij AgriHolland:                       ([email protected])

Beroepenwedstrijd
Vanwege het coronavirus kan de geplande beroepenwedstrijd dit jaar helaas niet doorgaan. Bedrijfstak Groen, Grond, Infra (BTG) steunt het initiatief om in het komende schooljaar een centrale eendaagse skills wedstrijd te organiseren. De bedoeling is dat deze wedstrijd in het eerste kwartaal van 2021 plaatsvindt.