Martien Visser

Mechan dealer groep breidt uit

Datum: 1 mei 2020
Laatst bijgewerkt: 1 mei 2020
Door: Toon van der Stok
De Mechan Dealer groep heeft Martien Visser Mechanisatie in Joure overgenomen. Dit familiebedrijf wordt het zesde dealerbedrijf binnen de organisatie. Daarnaast beheert het bedrijf ook het occasioncenter Mechan Next en Harvest 4 you in Veghel. Ook alle andere dealeractiviteiten van Martien Visser worden overgenomen.

Martien Visser heeft samen met zijn vrouw Hiltje 23 jaar het bedrijf in Joure gerund nadat het werd verzelfstandigd vanuit de Cebeco organisatie. Het bedrijf voert het complete programma van Fendt, maar levert daarnaast ook machines van onder andere de merken, JCB, Lely, Topcon, Flingk, Kranzle, Mammut en Palmse. Om het bedrijf verder te ontwikkelen heeft Martien Visser er nu voor gekozen om het over te doen aan de Mechan Groep. “Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als onderdeel van een financieel solide en professionele groep kunnen we dat beter voor elkaar krijgen.”

De beide grondleggers van het bedrijf blijven verbonden aan de nieuwe vestiging van de Mechan Dealer groep dat nu bestaat uit zes dealerbedrijven verspreid over Nederland. Tot de Mechan Dealer groep behoren nu

Niestijl Mechanisatie in Siddeburen, Mechan Dealer in Achterveld, Gebr. Bonenkamp, met vestigingen in Nieuwegein en Tiel, Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp en Vohamij in Heythuysen. Daarnaast beheert de groep ook het occasioncenter van Mechan Next en Harvest 4 You in Veghel.