Hacker cybercrime

Leer van een hacker met webinar Samen Digitaal Veilig

Datum: 24 januari 2023
Laatst bijgewerkt: 24 januari 2023
Door: Gerwin Otten
Wist jij dat jouw bedrijf binnen 5 seconden digitaal op slot gezet kan worden? Tijdens het webinar Samen Digitaal Veilig leer je hoe een hacker denkt en werkt en je zet gelijk de eerste stappen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt. Meld je aan voor webinar op 2 of 7 februari. Cumela helpt je met het initiatief Samen Digitaal Veilig aan kennis en handvaten om jouw digitale veiligheid te vergroten.

Is de digitale basisveiligheid van jouw bedrijf op orde? Weet je het zeker, of denk je dat? Een muisklik op een verkeerde link en hackers stelen jouw bedrijfs- en of bankgegevens. Of ze zetten met gijzelsoftware je bedrijf op slot. MKB-ondernemers lopen een groot risico om slachtoffer te worden van cybercrime. Dus jij ook. Om je te helpen de digitale basisveiligheid in jouw bedrijf te vergroten is Cumela partner geworden van Samen Digitaal Veilig. Vergroot jouw kennis en leer van een ethisch hacker door deel te nemen aan een van de twee webinars.

  webinar sdv
  Webinar

  In dit webinar legt ethisch hacker Wouter van Dongen uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid.

  Klik hieronder om jezelf aan te melden:


  Programma
  • Welkomstwoord en de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen (10 min)
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (MSc, CISA, CISSP) (20 min)
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Samen Digitaal Veilig (20 min)
  • Ruimte om vragen te stellen¬†(10 min)
  Meer informatie

  Klik hier voor meer informatie over het initiatief Samen Digitaal Veilig.

   
  Samen Digitaal Veilig

  Samen Digitaal Veilig is een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.