Machinist

Gezocht: medewerkers met een mening

Datum: 27 mei 2020
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2020
Door: Toon van der Stok
Wij zijn voor ons vakblad Grondig op zoek naar enthousiaste medewerkers die willen vertellen over hun werk, zowel in ons blad Grondig als voor de camera. Hoe ben je bijvoorbeeld in de sector terechtgekomen? Wat maakt een werkdag zo leuk? Laat ons weten als je mee wil doen of als je een kandidaat wil voordragen.

Nieuwe medewerkers zijn tegenwoordig niet gemakkelijk te vinden. Om werkgevers te helpen het goede gevoel aan potentiƫle werknemers over te dragen, zijn we in ons blad Grondig gestart met de serie machtig mooi.

Wat vindt je leuk aan je werk?
Hiervoor zijn we op zoek naar nog meer enthousiaste medewerkers, die willen vertellen over hun werk en met hun mening en al in beeld willen, zowel in ons blad Grondig als voor de camera. Vragen die aan bod komen zijn: Hoe ben je in de sector terechtgekomen? Wat is er leuk aan werken in deze sector? Wat zou anders moeten? Hoe ga je om met nieuwe technieken? Wat maakt een werkdag zou leuk? Enzovoort.

Aanmelden
Wie wil meedoen, of een kandidaat wil voordragen, kan mailen naar [email protected]. Graag met een korte vermelding van de functie en hoe lang je werkzaam bent in de sector. Uit de aanmeldingen zal de redactie een selectie maken en daarna contact opnemen over de mogelijkheden om een verhaal te maken.