Cumelasector in een reclamespot

Cumelasector op televisie en radio!

Datum: 16 april 2020
Laatst bijgewerkt: 23 januari 2024
Door: Theo Felten
Vanaf zaterdag kun je op NPO 1, NPO 2, NPO 3, radio 2 en radio 3FM een prachtige reclamespot voor de cumelasector tegenkomen. Heb je hem zaterdag gemist? Geen probleem, want hij komt sowieso tot en met 28 april regelmatig op deze tv- en radiozenders voorbij.

We hebben deze spot gemaakt omdat we van de Ster het aanbod kregen om gratis reclamezendtijd te vullen. De Ster heeft door de coronacrisis minder aanbod van commerciële adverteerders en dus ruimte in de programmering. Alle brancheorganisaties in Nederland kregen het aanbod om een reclamespot aan te leveren om te laten zien hoe ze de zorg steunen en zich aanpassen aan de coronacrisis. Een prachtig aanbod want het gaat om normaal peperdure zendtijd. Die kans hebben we gegrepen. 

Het team van Cumela Communicatie heeft een video van 30 seconden laten maken die een beeld laat zien van de cumelasector. Alle werken in de sector laten zien lukt simpelweg niet in zo’n korte tijd. We hebben gekozen voor werken die we in één dag op verschillende locaties konden opnemen. In de reclamespot laten we zien waarom de cumelasector cruciaal is. Een sector die gewoon doorwerkt, ook tijdens de coronacrisis.

Deel de video met wie je maar wilt! Via Facebook, LinkedIn enzovoort. Zo laten we zien dat we de zorg steunen, maar dat het werk ook gewoon doorgaat en dat onze sector onmisbaar is voor de samenleving. Zelf deelden we de video al via Facebook en LinkedIn met jullie en veel andere mensen. Een groot succes want we hebben al meer dan 30.000 mensen weten te bereiken. Een ongekend hoog aantal en ook daar zijn we heel blij mee. 


Wat vind jij er van? Laat het ons weten op social media of mail naar [email protected]