ledenbordje met kraan

Cumela on Tour (2)... Creatieve overhandigingen

Datum: 15 mei 2020
Laatst bijgewerkt: 15 mei 2020
Door: Toon van der Stok
In alle delen van het land worden momenteel de nieuwe ledenbordjes bezorgd. Om afstand te houden worden soms creatieve oplossingen bedacht. De dozen vliegen door de lucht of worden met de knijperbak aangenomen. Alles gericht op het ook in coronatijd veilig met elkaar in contact blijven.

Het is een bijzondere opdracht, bijna 2000 ledenbordjes bezorgen bij al onze leden door onze eigen medewerkers. Gelukkig zijn heel veel ondernemers nu blij met het bezoek. De afgelopen weken waren er nauwelijks erfbetreders, dus is er nu tijd voor een bakkie koffie om even bij te praten.

Vijf generaties bordjes
Soms wordt direct de daad bij het woord gevoegd en het bordje op de muur geschroefd. Zoals bij voorzitter Wim van Mourik, waar Reiner een medewerker van Wim uitvond dat het ook mooi is om hem op het oude bordje te bevestigen (wel eerst goed schoonmaken). Een ander bijzonder bezoek was bij loonbedrijf Grandia waar inmiddels het vijfde bordje op de muur werd geschroefd.  Een mooi historisch beeld van de ontwikkelingen van onze brancheorganisatie.

Vijf verschillende ledenbordjes

Iedereen die nog geen bezoek heeft gehad, moet vooral geduld hebben; de bordjes zijn onderweg. Bedenk eventueel vast een mooie manier om de bordjes in ontvangst te nemen. De meest originele foto daarvan, of van het bevestigen van het bordje belonen we met een reportage in Grondig. Deel het ook op sociale media met #comelaontour of meldt cumela in je bericht. Zo laten we zien hoe we de uitstraling van onze sector vernieuwen.

Meer foto’s van de rondreis in de fotoreportage bij dit bericht.