Header Stop Diefstal

Cumela start campagne Stop Diefstal

Datum: 6 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 22 november 2022
Door: Gerwin Otten
Op 5 februari start Cumela met een nieuwe campagne om jou als ondernemer te stimuleren om kostbare GPS-apparatuur te registeren en te markeren. Hoognodig want vanaf april 2019 is er voor ruim 6 miljoen euro aan apparatuur verdwenen. De impact is groot en de schade kan oplopen in de tienduizenden euro’s. Om Nederland minder aantrekkelijk te maken voor de bendes die deze apparatuur roven slaat Cumela voor deze actie de handen ineen met LTO, Fedecom en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland.
Alarmpoppetje Stop Diefstal

Registreren Stop Heling
Door gebruik te maken van de bestaande app ‘Stop Heling’ kun je eenvoudig én veilig registratielijsten met foto’s opstellen. Registreren is de eerste stap, het permanent markeren van de kostbare apparatuur is stap twee.

Permanente labels
Markeren met een niet te verwijderen label met postcode en telefoonnummer van de eindgebruiker werkt preventief. Ook zorgt de markering ervoor dat apparatuur minder geschikt is voor heling en zorgt dat de logistiek van gestolen apparatuur risicovoller wordt.

Om je als ondernemer te stimuleren om aan de campagne Stop Diefstal mee te doen stelt Cumela via dochteronderneming Cumela Verzekeringen 300 sets met labels en waarschuwingsstickers beschikbaar voor het markeren van geregistreerde apparatuur. 

Houd de website van Cumela in de gaten dan vind je daar binnenkort meer informatie over de campagne en hoe je vanaf 5 februari een set kan aanvragen.