Buitenwerk

Buitenwerk: Promotiemagazines voor toekomstige medewerkers

Datum: 23 november 2018
Laatst bijgewerkt: 26 februari 2020
Door: Theo Felten
Jonge medewerkers en leerlingen van AOC's vertellen in de twee nieuwe magazines Buitenwerk over het werken in de cumelasector. Doelgroep van de magazines zijn de leerlingen van het vmbo (én hun ouders) die bij jou op het bedrijf komen, een open dag van een AOC bezoeken of gewoon meer willen weten van onze mooie sector. Komen er leerlingen bij jou op bedrijfsbezoek of geeft jouw kind een spreekbeurt over je bedrijf? Vraag een promotiepakket aan!

Buitenwerk
Er zijn twee versies van het magazine Buitenwerk. In de ene versie komen jongeren aan het woord die studeren of werken in het agrarisch loonwerk en grondverzet. In de andere versie maak je kennis met jongens en meiden die in het groen en in de cultuurtechniek actief zijn. Met de vele foto's en de enthousiaste verhalen krijgt de lezer een mooi beeld van het leren en werken in de cumelasector. Met dank aan de geïnterviewde jongens en meiden!

Posters: 'Niet voor binnenzitters!'
Naast de magazines heeft Cumela twee mooie posters uitgewerkt. Vraag de posters aan en hang ze op als je een open dag organiseert of een klas op bezoek krijgt. 

Promotiepakket voor kinderen
Ontvang je een groep kinderen op jouw bedrijf of houdt je zoon of dochter binnenkort een spreekbeurt over de cumelasector? Dan zijn deze magazines en posters prima materiaal om kinderen én hun ouders te informeren over de cumelasector.
Naast deze magazines en posters heeft Cumela een video beschikbaar (zie onderaan deze pagina). Vier kinderen van cumelaondernemers stellen prikkelende vragen, zoals: wat gebeurt er als de hele cumelasector een jaar lang op vakantie gaat? Wat zou jij daar van merken?

Materiaal bestellen bij Cumela
Stuur een mailtje naar de Cumela Ondernemerslijn wanneer je exemplaren van de magazines, de posters en/of het videobestand wilt ontvangen. Een telefoontje kan natuurlijk ook: 033 -247 49 99.