Hardi 2020

Abemec nieuwe Hardi dealer

Datum: 3 september 2020
Laatst bijgewerkt: 3 september 2020
Door: Herma van den Pol
Homburg Holland maakt bekend dat vanaf 1 september de Hardi veldspuiten ook aangeboden gaan worden door Abemec. Dat gebeurt middels een zogenaamd B-dealerschap. Vooral in het zuiden van het land neemt daardoor de aanwezigheid van dit merk sterk toe.

Zowel de gedragen veldspuiten als de getrokken Hardi Commander TwinForce veldspuiten winnen aan terrein in Nederland nu ook Abemec dealer is geworden van dit merk. Recent kon Homburg Holland al melden dat Faber Agracentrum in St.-Jacobiparochie de veldspuiten toevoegt aan haar assortiment. Nu wordt het verkoopgebied ook naar het zuiden toe uitgebreid.

De samenwerking is, volgens Homburg Holland, mede het resultaat van de oplopende verkopen van veldspuiten. "Naast onze huidige dealers hebben we gekeken waar nog geen dealer aanwezig was." In die gebieden wordt Abemec Hardi B-dealer. Het gaat dan om de volgende vestigingen: Beek & Donk, Ermelo, Geldermalsen, Gilze, Goes, Hoogeloon, Kerkwerve, Mariënberg, Oudewater, Reek, Someren en Waalwijk. De overige vestigingen worden C-dealers.