Stockfoto bijeenkomst

30 maart: Algemene Ledenvergadering en hangijzersessies

Datum: 1 maart 2023
Laatst bijgewerkt: 23 maart 2023
Door: Erna Berends
Eindelijk! Dit jaar vindt de Algemene Ledenvergadering weer gewoon live plaats. We ontmoeten je graag donderdag 30 maart. De bijeenkomst start met twee zogeheten hangijzersessies, daarnaast vragen we jouw reactie op de financiële stukken en op een bestuurswisseling. Vanzelfsprekend is er veel ruimte om persoonlijk bij te praten met cumelamedewerkers en collega’s.
Hangijzersessies

In twee korte sessies houden we twee hete hangijzers van dit moment tegen het licht en vragen we jouw mening: 
•    Is er leven na de diesel? Is elektrificatie de sleutel? Welke uitdagingen zijn er? Wat heb jij hierin nodig van Cumela? 
•    Veranderende tijden, hoe houd je stand? Wat moeten onze doelen zijn, welke uitdagingen zijn er? Wat verwacht jij hiervan? Wat kun je van Cumela verwachten? 
Deel jouw mening en inzichten en kom naar onze bijeenkomst op donderdag 30 maart! 

Partnerovereenkomst Samen Digitaal Veilig 

We vervolgen de bijeenkomst met de ondertekening van de het partnerschap tussen Cumela en Samen Digitaal Veilig. Met dit initiatief helpen we cumelaondernemers aan kennis en handvaten om digitale veiligheid te vergroten. Het biedt praktische hulp voor ondernemer, personeel en IT-leveranciers.

Algemene Ledenvergadering 2023

We vragen jouw goedkeuring voor de jaarstukken van 2022 en de begroting voor 2023. Verder vindt er in het dagelijks bestuur een wisseling plaats. De agendastukken kunnen leden van Cumela elders op deze website downloaden (zorg dat je bent ingelogd).

Jouw deelname is belangrijk

Kom je naar Nunspeet? Weten wat jij nodig hebt helpt ons bij onze belangenbehartiging voor jou. Deel je verhaal met ons tijdens de hangijzersessies en de ALV. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 maart vanaf 15:30 uur in Nunspeet. Meld je nu aan voor deze bijeenkomst dan zorgen wij dat er een heerlijk buffet voor je klaarstaat!