Agrarisch Loonwerk de Boer 2019

Wanneer geeft feestdag recht op loon?

Datum: 29 april 2020
Laatst bijgewerkt: 8 juni 2020
Door: Jacqueline Tuinenga
Op welke feestdagen heeft een medewerker recht op loondoorbetaling en op welke feestdagen is dat niet zo? Wij stelden een infographic samen, waarin je in een oogopslag kunt zien wat kan en mag onder cao LEO.

Moet ik een medewerker wel of geen loon doorbetalen als hij werkt op 5 mei of gewerkt heeft op Koningsdag? Wij stelden een infographic samen die je helpt om snel het antwoord op deze vragen te vinden. Een handig hulpmiddel die je ook inzicht geeft in de omgang met andere feestdagen zoals: Koningsdag, 5 mei, Pasen, Goede Vrijdag, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Kerstdagen, Nieuwjaarsdag  en bid- en dankdagen.

Bekijk hier de infographic

Vragen over de cao LEO?
Deze vraag en meer beantwoorden we in het Handboek Personeel. Een ideaal naslagwerk voor iedereen die zich binnen de cao LEO en cao Bouw & Infra met personeelszaken en HR bezighoudt. We lichten de cao in begrijpelijke taal toe en hebben informatie opgenomen over onder andere sociale wetgeving, de werkkostenregeling en voorbeelddocumenten. Lees meer over het handboek. Heb je een vraag of wil je een abonnement afsluiten? Onze ondernemerslijn staat voor je klaar om je verder op weg te helpen.