koptelefoon.jpg

Deurdonderen aan kop in stemming Grondig Top 75

Datum: 8 december 2023
Laatst bijgewerkt: 8 december 2023
Helemaal verrassend is het niet, maar voorlopig is Deurdonderen van Normaal het lijflied van de cumelasector. Na bijna een week stemmen staan zij nipt aan kop in de Grondig Top 75. Maar er kan nog veel veranderen, want het stemmen gaat door.

Ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van Grondig willen we in Spotify de playlist van de cumelasector maken. Het lijstje voor in de cabine van welk voertuig dan ook. Tegelijk met het stemmen voor de Top 2000 kun je ook stemmen voor onze Top 75. Heb je al gestemd voor de Top 2000, kies dan je vijf favoriete nummers en zet ze in onze stemlijst. Ook al stem je niet voor de Top 2000, stem in elk geval voor onze Top 75 en laat zien wat de favoriete muzieksmaak is van onze sector.

Tot nu toe is de keuze heel divers. Met nieuwe muziek zoals Tonight van Son Mieux tot November Rain van Guns en Roses. Of Dansen op de Vulkaan van De Dijk tot Blue Hotel van Chris Isaak. Maar kiezen is moeilijk daarom vind je op onze stempagina ook een overzicht van de Top 2000 van vorig jaar. 

Stem nu en werk mee aan de Top 75 van onze sector!