koppel terug, functioneringsgesprek

Koppel terug naar je werknemer en schakel zo vooruit

Datum: 17 november 2020
Laatst bijgewerkt: 17 november 2020
Door: Chaira Luth - Klein
Koppel je goed terug dan krijgt de werknemer de kans om vooruit te schakelen. Vooral het functioneringsgesprek is daar het ideale moment voor, maar hoe zorg je ervoor dat je dit goed doet? Mooivakman schiet te hulp met richtlijnen en praktische tools en tips om een goed functioneringsgesprek te kunnen voeren.

Ga aan de slag met het functioneringsgesprek

Bespreek je vak man! Met de campagne 'Koppel terug. Schakel vooruit' geeft Mooi Vak Man hier een vervolg aan en wordt het functioneringsgesprek nog eens extra onder de aandacht gebracht. Gebeurt dit namelijk op een goede manier dan levert het een toekomstgericht tweerichtingsgesprek op die zowel voor de medewerker als de werkgever waardevol kan zijn. Voor de werknemer omdat zo het werkplezier behouden wordt en voor de werkgever omdat hij er een gezonde, duurzaam inzetbare medewerker aan overhoudt. 

Goed gesprek 
Om maximaal te kunnen profiteren van een functioneringsgesprek is het noodzakelijk om dit op een goede, zinvolle manier te doen en daarbij schiet Mooi Vak Man te je hulp. Zo vind je hier  allemaal praktische tools en hulpmiddelen om dit gesprek te kunnen voeren. Die hulpmiddelen zijn er zowel voor de werkgevers als de werknemers, want een dergelijk gesprek kan alleen goed gevoerd worden als beide partijen weten wat ze wel of niet willen. Uiteraard is er rekening gehouden met de coronamaatregelen.  

stappenplan functioneringsgesprek