annemarie Bruning cumela live

Cumela Live - aflevering 2

Datum: 5 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 20 januari 2021
Op 5 januari 20:30 vond de tweede aflevering plaats van Cumela Live. Een programma waarin beleidsmedewerkers en leden van Cumela in gesprek gaan over actuele onderwerpen. Kijk je mee?

Nu al kun je de complete uitzending terugkijken en rustig de antwoorden van de ondernemerslijn doornemen. Later deze maand komen ook de andere fragmenten online op Cumela.nl. 

Cumela Live
Op 2 februari om 20:30 vindt de derde uitzending plaats. Kijk je dan ook mee? Nu kun je al wel vast nog even nagenieten bij de beelden van de tweede aflevering. Die vond plaats op 5 januari om 20.30 uur. In deze uitzending hadden we weer een aantal interessante gasten om ons bij te praten over een drietal belangrijke onderwerpen.

De onderwerpen in het kort:

  • Een vertegenwoordiger van de politie komt vertellen hoe zij het mobiele banditisme aanpakken en waarom het zo moeilijk is om de inbrekers op te pakken. Tijdens de uitzending maakt Cumela een speciale campagne bekend om diefstal tegen te gaan.
  • In het tweede onderwerp is het nieuwe functiewaarderingssysteem. Waarom is het belangrijk om dit toe te passen op je bedrijf? En hoe doe je dat? Kijk hier het fragment terug. 
  • De uitsmijter is een gesprek met drie jonge ondernemers die het anders doen dan hun ouders. Over hun beweegredenen, welke impact het had op het bedrijf en hoe je dergelijke veranderingen doorvoert. Kijk hier het fragment terug.


Uiteraard is er ook nieuws uit de sector met beelden van de kerst en nieuwjaarsviering op cumelabedrijven, nieuwe machines die in het werk zijn gesteld en natuurlijk de vragen aan de Ondernemerslijn.

Bekijk de vragen die aan de ondernemerslijn gesteld zijn hier terug

Waarom Cumela Live?
We hebben ervoor gekozen om geen webinar te organiseren, maar een eigen talkshow en actualiteitenrubriek te maken waarin we belangrijke zaken uit de sector bespreken en toelichten. Dit gebeurt onder leiding van Annemarie BrĂ¼ning, wekelijks ook een van de presentatoren van Hart van Nederland. 

Cumela Live vervangt de inspiratiedagen, vergaderingen en bijeenkomsten. Geen makkelijke beslissing, maar wel een hele bewuste, omdat we de gezondheid van jou en je medewerkers belangrijk vinden. We hopen dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten.