boksen, corona (1992)

Blijf boksen

Datum: 7 juli 2021
Laatst bijgewerkt: 23 januari 2024
Door: Toon van der Stok
Sinds de laatste versoepeling van de coronamaatregelen hebben veel mensen de neiging om ook het handen schudden weer op te pakken. Dit achterwege laten, is echter een van de maatregelen die nog wel van kracht is. Onderdruk daarom die neiging en blijf gewoon boksen of kies voor de elleboog.

Dankzij de versoepeling van de maatregelen kunnen ook de bedrijvenadviseurs, buitendienstmedewerkers en specialisten van advies van Cumela weer op pad. Deze medewerkers komen graag op het bedrijf, maar schudden nog geen handen. Verder is de afspraak dat ze minimaal 1,5 meter afstand houden en het bezoek afzeggen als ze klachten hebben en nog niet getest zijn.

Wellicht is het goed om deze afspraak ook op het bedrijf weer even op scherp te zetten. Nog steeds is het belangrijk dat we door het naleven van de maatregelen verspreiding van het virus tegen blijven gaan. Alleen zo kunnen we snel weer naar een maatschappij die volledig open is. Uiteraard geldt dit ook voor de andere maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje waar dat verplicht is, het niezen of hoesten in de elleboog en het regelmatig wassen van de handen.