Medewerker omgevingsrecht (binnendienst) - 32 tot 40 uur per week

Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Wij informeren, verbinden, ontzorgen en ondersteunen cumelabedrijven. Cumela Advies geeft individueel advies aan cumelabedrijven en maakt met zo’n 20 medewerkers onderdeel uit van Cumela. Ter uitbreiding van ons team Omgevingsrecht zijn wij op zoek naar een medewerker omgevingsrecht.
Wat ga je doen?
  • Je bent breed inzetbaar op het gehele werkgebied van ruimtelijke ordening en milieu. De nadruk  ligt op juridische vraagstukken als het uitwerken en aanvragen van omgevingsvergunningen en andere ruimtelijke- en milieutechnische procedures.
  • Je draagt bij aan de kennisontwikkeling van de afdeling en bent actief betrokken bij de kwaliteitsbewaking van onze adviesproducten.
  • Je ondersteunt je collega-adviseurs omgevingsrecht door het uitwerken van hun afspraken met de klant. Daarnaast ben je sparringpartner voor vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening.
  • Je bent de administratieve spin in het web van de adviseurs. Je houdt de planning en de voortgang van de projecten in de gaten.
  • Je  geeft voorlichting aan leden van Cumela, bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen voor de website en het vakblad.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt actuele kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, planologie en / of milieukunde.
  • Je hebt een passende opleiding (HBO/ WO) afgerond en relevante ervaring in soortgelijke functies; bij een overheidsorganisatie, branchevereniging of een adviesbureau.
  • Je beschikt over de volgende competenties: je werkt vaak zelfstandig en kan goed samenwerken met je teamgenoten, je bent flexibel, proactief en leergierig, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte houding.
  • Je werkt planmatig, behoudt het overzicht en bent accuraat in de uitwerking van documenten, zoals vergunningen en verzoeken e.d.
  • Je bent in staat om de ruimtelijke en milieutechnische wensen en behoeften van het Cumela-bedrijf te vertalen naar een passende formulering van de aanvraag.
Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een team met ruim honderd betrokken collega’s. De werksfeer is open en collegiaal en de organisatiecultuur is informeel. Onze kernwaarden zijn: verbonden, integer, professioneel en praktisch. Naast een leuk team bieden we je ook een marktconform salaris, passend bij je kennis en ervaring, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vergoedingen, 26 vrije dagen en 10 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur), flexibele werktijden en thuiswerkfaciliteiten.

 

Laatst bijgewerkt: 8 september 2022