Lajos Bax aan de slag als adviseur Scholing

12 juni 2019
De arbeidsmarkt is krap en het aantal vacatures hoog, waardoor scholing nog belangrijker wordt. Een andere uitdaging is bestaande medewerkers te behouden en bij te scholen. Vanwege deze redenen is het team scholing uitgebreid met Lajos Bax.

Scholing is voor de cumelasector een van de belangrijkste dossiers. De arbeidsmarkt is krap en het aantal vacatures hoog. Bijna elke ondernemer in de cumelasector krijgt een keer te maken met de vraag: hoe komen we aan voldoende en goed opgeleid personeel? Daarnaast is er de uitdaging om bestaande medewerkers te behouden en voortdurend bij te scholen.

Team scholing
Om bovenstaande reden is Lajos Bax sinds 2019 aan het team scholing toegevoegd.  Samen met collega’s  Dick Klop, Edith Reijerse, Ira van Dijk en Marije Nieuwenhuijsen zorgt het team ervoor dat het onderwijsklimaat in de cumelasector gezond is en blijft.

Het cursuscentrum richt zich onder andere op:

  • Een goede verbinding tot stand brengen tussen beroepsonderwijs en loopbaanscholing.
  • Kansen in de markt opleidingen vertalen naar opleidingsproducten voor (medewerkers van) cumelaleden.
  • Voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering voor het totale opleidingspakket wat betreft inhoud en didactiek
  • Het geven van scholingsadvies aan ondernemers

Over Lajos

Lajos levert al ruim 13 jaar een enthousiaste bijdrage aan diverse activiteiten van CUMELA Nederland; als leidinggevende, bedrijfskundig adviseur en docent. Hij weet hij iedere ondernemer op positieve en originele wijze uit te dagen om de resultaten van de onderneming naar een hoger plan te tillen. Mail voor meer informatie of specifieke opleidingsvragen: cursus@cumela.nlHeeft u nog andere vragen? Neem contact op met de Ondernemerslijn via tel: 033 - 247 49 99 per e-mail ondernemerslijn@cumela.nl.

 

 

Auteur: Lajos Bax