Jongerendag zomereditie

Ben jij een jonge, toekomstige cumelaondernemer? En ben je tussen de 16 en 35 jaar? Dan ontmoeten we je graag zaterdagmiddag 25 juni op onze Jongerendag. Klik hieronder voor de uitnodigingsvlog van het Jongerenbestuur.

Programma
Vanaf 13.30 uur heten we je welkom bij onze gastheer Mostert & Van de Weg, Domstraat 60a te Nijkerkerveen. We starten met de workshop DUUR-zaam. Hoe ga jij om met de hoge kostprijs door de oorlog in Oekraïne? Reken jij de extra kosten door naar jouw klanten? Dieuwer Heins, adviseur bedrijfskundige zaken van Cumela Advies, geeft ons tips en adviezen waarmee je direct mee aan de slag kan.

Rondleiding en barbecue
Na de workshop krijgen we een rondleiding bij Mostert & Van de Weg. Dit toonaangevende bedrijf is actief in mesthandel en transport. De middag sluiten we vanaf 17.00 uur af met een heerlijke barbecue.

Aanmelden
We ontmoeten je graag op 25 juni! Je kan jezelf aanmelden via de button aan de rechterzijde van deze pagina. Lukt het niet om jezelf aan te melden stuur dan een e-mail naar Marije van Beurden via; [email protected]. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.