Inspiratie dagen

Kom naar de Cumela Inspiratiedagen 2023

Met plezier nodigen we jou uit voor de Cumela Jongeren- en Inspiratiedagen 2023. Als trotse cumelaondernemer die erbij is als het graan wordt geoogst en het gras gemaaid, de wegen ijsvrij worden gemaakt, bouwgrond wordt voorbereid en als de nood aan de man is. Maar ook nodigen we je uit als vader, moeder, partner, collega, vriend of vriendin.

Cumela Inspiratiedagen 2023

Cumela Jongerendagen 2023

Programma

Wat hebben cybercrime, instroom en behoud van medewerkers, ruimtereizen, de Zwarte Cross én de balans tussen werk en privé met elkaar gemeen? Ontdek het op de Cumela Jongeren-en inspiratiedagen! 

Hij is er ook bij
Alle ruimte

Een van onze speciale gasten is astronaut en ambassadeur van de aarde André Kuipers, de eerste Nederlander met maar liefst twee ruimtemissies op zijn naam. Kuipers deelt zijn visie op duurzaamheid, innovatie en technologie.

 

Bekijk 't zelf tijdens bedrijfsbezoeken

Op de eerste dag bezoeken we Kooiker Zuigtechniek in Staphorst. Dit bedrijf is specialist in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Ook zijn we van harte welkom bij Loon-en grondverzetbedrijf Ten Hove in Kamperveen voor een uitgebreide rondleiding.

zwarte cross
Zwarte Cross baas deelt ondernemerslessen

Ook Ronnie Degen verdient het hoofdpodium. Hij liet de Zwarte Cross uitgroeien van een klein Achterhoeks festival tot een vierdaags evenement met maar liefst 220.000 bezoekers. 

Relax en pop-up; zoek je balans

Na het inchecken een biertje drinken of je laten verrassen met een pop-up? Het kan tijdens de Jongeren- en inspiratiedagen! Geniet van het diner en kom daarna naar de businessclub met zicht op het gras van PEC Zwolle voor een inspirerende avond waar fun voorop staat en jong en oud wordt uitgedaagd.

Boeiende workshops

Update je kennis tijdens drie inspirerende workshops en versterk je ondernemerschap. Met onderwerpen als cybercrime in je bedrijf, passende vergunningen,  het vinden en vasthouden van medewerkers en het hebben van grip op je organisatie. 

Extra workshop

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is er een extra workshop; 'Van diesel naar duurzaam'.  Hoe ziet de overstap naar elektrische machines in de cumelasector eruit, hoe gaat dat in de praktijk en wat kost dat? Je leert hoe je als ondernemer kunt voorsorteren op deze omslag. Een workshop vol spanning!

hotel Lumen
Boek nu je hotelkamer

We adviseren je om op korte termijn je hotelkamer te boeken in Hotel Lumen. Ook kun je slapen in hotel Van der Valk Zwolle, gelegen op circa 10 minuten afstand met de auto. Zorg dat je er snel bij bent!

Voor je reservering in hotel Lumen stuur je een email aan [email protected]  of bel je 088 147 1471. Voor je reservering in hotel Van der Valk stuur je een email aan [email protected] of bel je 038 8000 800. Vermeld de code 'Cumela' bij je boeking.