De CUMELA-Infolijn

16 november 2017
Als cumelaondernemer heeft u met allerlei uitdagingen te maken. Naast de uitdagingen in het dagelijkse werk heeft u te maken met cao’s, juridische zaken, arbeidsovereenkomsten, milieuvraagstukken, certificering, bedrijfseconomische vraagstukken, aanbestedingen, scholing… Geen alledaagse kost. Toch maakt u wel graag de juiste keuzes.

Gebruik uw lidmaatschap en schakel de dienstverlening van CUMELA Nederland in! De CUMELA-Infolijn is dé helpdesk voor de cumelasector en geeft leden snel antwoord op allerhande vragen. Op alle werkdagen bereikbaar en bemand door de bedrijvenadviseurs die vaak direct antwoorden paraat hebben op uw vragen. Maar ook mee denken als vragen zich niet zo eenvoudig laten beantwoorden. 

Dienstverlening die onderdeel is van uw lidmaatschap, dus kostenloos. Maak er gebruik van!

Het kan zijn dat inzet van een specialist de beste keuze is. CUMELA Advies beschikt over een team van deskundige specialisten op alle terreinen waar u als ondernemer mee te maken hebt. In overleg met u schakelt de bedrijvenadviseur deze specialist in. Wanneer daar kosten mee gemoeid zijn, hanteren we een aantrekkelijk ledentarief.

De CUMELA-Infolijn. Zodat u snel en goed geïnformeerd raakt. Telefoon: (033) 247 49 99 of mail naar infolijn@cumela.nl