Mijn klant is mijn fan!

Do's and dont's in het commerciële traject

Of je nu een commerciele functie hebt of dat je alleen commercieel ingesteld bent, met deze training werk je aan je performanceverbetering. Met als doel het laten groeien van het marktaandeel van je diensten. Maar vooral te zorgen dat je klant jouw grootste fan wordt!

Inhoud

Deze training is speciaal samengesteld en bedoeld als vervolg op de Jongeren Masterclass 2017 van 3 juni 2017. Maar ook voor iedere andere belangstellende! 

Een belangrijk deel van de training besteden we aan de do’s en don’ts in het commerciële traject. Dit ondersteunen we met rollenspellen. Na afloop van de training weet je hoe je een dienst aan een bepaalde klant presenteert. Hoe je verkoopargumenten genereert en hoe je een behoefteanalyse maakt. Hoe je groeit van verkoper naar verkoopadviseur met oog voor relatie en rendement.  

Je leert hoe je klanten begroet en naar hem luistert, je leert over klantentypologie, over hoe je koopgedrag analyseert. Je leert met vraagtechnieken te werken en een product of dienst te presenteren.

Net als de Jongeren Masterclass wordt ook deze training verzorgd door Ruurd Ochse. Ruurd heeft ruim 30 jaar verkoopervaring in verschillende branches waar onder de landbouwmechanisatie. Naast zijn trainingsactiviteiten o.g.v. commerciële vaardigheden is Ruurd ook werkzaam bij de IVA Business school in Driebergen als commercieel trainer.

Details

Doelgroep: 
ondernemersmedewerkersbedrijfsopvolgers

Locatie en data

PlaatsBegindatumDuurPrijs
NIJKERKopen inschrijving2 dagen€ 410,00