Wat als alles mogelijk is?

28 november 2018
Droomt uw weleens over mooie en uitdagende klussen? Of hoopt u weleens op een grote zak geld, zodat u eindelijk die zo begeerde machine kan aanschaffen? Blijft het bij dromen of komen dromen uit. Jasper van Luit, communicatieadviseur en eigenaar van Magic in Business laat junior en senior op de Inspiratiedagen zien dat er meer binnen uw invloedssfeer mogelijk is dan u denkt. Als u er zelf maar in gelooft. Meld u nu aan voor de Inspiratiedagen op 9 en 10 januari 2019.

Een aantal verrassende experimenten ondersteunen zijn verhaal en geven antwoord op de vraag waar uw kracht uit bestaat en waar u bewust invloed op heeft.
De interactie met u en uw collega’s zorgt ervoor dat u -zelfs na een drukke eerste dag op de Inspiratiedagen- van het begin tot het einde op het puntje van uw stoel zit. Het lijdt geen twijfel, bij het diner heeft u met uw tafelgenoten nog veel na te bespreken!
Deze presentatie wordt u namens het Jongerenbestuur aangeboden.

Aanmelden
Op de website vindt u alle informatie over de CUMELA Inspiratiedagen (ook over de overnachtingsmogelijkheden). Enthousiast geworden? Aanmelden kan snel en eenvoudig via het agenda-item op deze website.

Jongerendagen
Tijdens de Inspiratiedagen vinden ook de Jongerendagen plaats, bestemd voor jonge ondernemers, bedrijfsopvolgers of bedrijfsleiders (van 18 tot en met 35 jaar). In de komende editie staat ‘back to the future’ centraal. Voor meer informatie ga je naar dit nieuwsbericht.

 

Auteur: Gerwin Otten