Leiding geven met effect!

13 april 2018
Een doeltreffende training voor (aankomend) leidinggevenden in de cumelasector: Leidinggeven met effect. Om u te helpen om de professionaliteit van uw cumelabedrijf nog verder te verbeteren heeft CUMELA Advies de training “Leidinggeven met effect!” ontwikkeld. Meld u aan voor de cursus die start op 2 mei a.s.

Lajos Bax, adviseur ondernemingscommunicatie CUMELA Advies, neemt u mee in de wereld van communicatievaardigheden en leiding geven. In twee praktische bijeenkomsten worden deelnemers getraind op verschillende vaardigheden waarover een leidinggevende moet beschikken om zijn collega’s de weg te wijzen.

U leert, mede aan de hand van uw eigen praktijksituaties, hoe u een goede relatie met uw medewerkers opbouwt en onderhoudt. Teamresultaat en individuele binding met collega’s is een belangrijke onderdeel van de training. Deelnemers leren op juiste wijze opdrachten te geven en kritiek toe te passen.

Hoe voer je een gesprek en behoud je de regie? Hoe inspireer je je medewerkers? Hoe geef je zelf het goede voorbeeld? Hoe stimuleer je zelfstandigheid bij je medewerkers?

U meldt zich snel en eenvoudig aan via deze cursuspagina. Wilt u of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van cursuscentrum via telefoonnummer: (033) 247 49 00 of stuur een e-mail naar: cursus@cumela.nl.

Auteur: Theo Felten