Acquisitie plegen, hoe doe je dat?

1 november 2017
Hoe weten potentiële opdrachtgevers dat u en uw bedrijf bestaan en welke werken u uit kunt voeren? Zeker bij enkelvoudige of onderhandse aanbestedingen is het van groot belang dat opdrachtgevers ook aan u denken. Ook opdrachtgevers waar u nog niet eerder voor werkte. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Met de cursus ‘Acquisitie kun je leren!’ leert u wat acquisitie inhoudt, maakt u kennis met de theorie van acquisitie maar ook de praktijk.

Op de eerste cursusdag kijken we naar de basisbeginselen van acquisitie, op dag twee gaan we dieper in op het nut, het belang en de aanpak van goed netwerken en acquireren - in het bijzonder bij de overheid.

De tweedaagse cursus wordt verzorgd door Lambertus Vogelzang, een ervaren trainer in de cumelasector, en Jan van der Leij, tot zijn pensioen werkzaam als beleidsmedewerker bij CUMELA Nederland en gepokt en gemazeld in de wereld van de aannemerij, zowel als opdrachtgever als opdrachtnemer.

Lambertus Vogelzang is een zelfstandig trainer, coach en adviseur op het gebied van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling in de groene ruimte. Jan van der Leij heeft vanuit verschillende functies ervaring met acquisitie en netwerken, zowel als opdrachtnemer als opdrachtgever. Samen zetten zij een unieke training neer. Werkt u vaak met enkelvoudige of onderhandse aanbestedingen? Dan is deze cursus voor u gemaakt!

De eerste cursus is inmiddels ingepland op 14 november 2017. 
Leergierig? Meer informatie? Aanmelden? Klik hier

Auteur: Theo Felten