Agri Works eerste deelnemer CUMELA Kompas Analyse 2018

22 januari 2019
Elk jaar ontvangt de eerste deelnemer die zijn jaarcijfers bij CUMELA Nederland aanlevert voor de CUMELA Kompas Analyse een welverdiende taart. Al op 27 december 2018 voerde Jan Berndsen, mede-eigenaar van Agri Works VOF te Bergeijk zijn jaarcijfers in. Hiermee was het bedrijf de eerste deelnemer die de jaarcijfers van 2018 compleet heeft aangeleverd.

Agri Works VOF is een agrarisch loonbedrijf in de omgeving van Bergeijk dat ook werkzaam is in België en Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een gespecialiseerd machinepark voor het zaaien en oogsten van industriegroenten zoals waspeen.

Deelnemen
Wanneer u de jaarcijfers 2018 gereed heeft voor deelname aan CUMELA Kompas Analyse dan kunt u dat melden via de Ondernemerslijn, uw bedrijvenadviseur of door een email te zenden naar kengetallen@cumela.nl. Zodra voldoende bedrijven de jaarcijfers 2018 hebben aangeleverd, worden de eerste voorlopige sectorresultaten gepubliceerd.

CUMELA Kompas Analyse
De kengetallenvergelijking CUMELA Kompas Analyse biedt ondernemers een heldere blik op de financiële kengetallen van de cumelasector. Er wordt onderscheid gemaakt tussen agrarische loonbedrijven, grondverzet-, cultuurtechnische en gemengde bedrijven en transportbedrijven. Jaarlijks doen ruim 500 ondernemers en accountants mee aan de CUMELA Kompas Analyse. Deelname geeft u inzicht in de prestaties van uw bedrijf ten opzichte van de getallen uit de cumelasector en (anoniem) vergelijkbare bedrijven. Zo krijgt u zicht op uw rendement, op de arbeids- en machinebenutting en op uw financiële positie. De CUMELA Kompas Analyse levert ondernemers informatie over de sterke, maar ook over de verbeterpunten van hun bedrijf.
 

Auteur: Richard Wolting