Gezocht: Projecten voor profileren

8 oktober 2019
Wie is er bezig met het afronden van een mooi project in groen, grond of infra, waar veel klein materieel wordt ingezet? De redactie van Grondig is voor de komende nummers nog op zoek naar verschillende nieuwe projecten die door cumelaondernemers worden uitgevoerd.

Voor de nummers die gaan verschijnen zoeken we bij voorkeur naar projecten die met kleiner materieel worden uitgevoerd, maar uiteraard is elk bijzonder project welkom: van klein en specifiek naar groot en grootschalig. Van het aanleggen van een klein natuurgebied, het opknappen van een park tot een dijkverzwaring of industrieterrein. Alles waar onze sector zo sterk in is en met kennis en kunde het spreekwoordelijke “verschil” gemaakt wordt,  kan voor de redactie interessant zijn.

Sterk profileren

De redactie maakt daar graag een verhaal van om te laten zien hoe u het net even anders aanpakt. Hoe de cumelaondernemers een oplossing vinden voor elk werk en dankzij het vakkundige personeel dat gewend is om te improviseren komen tot een prachtig eindresultaat, hoe we ons als sector sterk profileren.

Heeft u iets dat mogelijk interessant is, van klein tot groot, stuur dan een bericht naar grondig@cumela.nl   En wellicht staan we binnenkort bij u op het werk.

 

Auteur: Redactie Grondig