Planner, de alleskenner

2 maart 2018
Je bent de spin in het web, de spelverdeler. Jij brengt wensen van klanten en het dienstenpakket van 'jouw' bedrijf bij elkaar. Mooi gezegd, maar hoe doe je dat in de praktijk en hoe doen je collega-planners dat? Kom naar de cursus 'Planner, schakel tussen klant en collega' op 14 maart!
20140616 graafmachine N798 Putten 001 16x9 2400 © Hero Dijkema

Een collega die een paar uur eerder dan gepland al uit zijn werk loopt, de planning van de hakseltrein die maar blijft veranderen. Hoe behoud je de rust in tijden van grote hectiek? Hoe spreek je een collega op goede en daarmee effectieve manier aan? Je wordt bestookt met vragen en opdrachten van klanten, je collega's en je leidinggevende. 

De cursus 'Planner, schakel tussen klant en collega' is een leuke en interactieve cursus waarbij je in één dagdeel zicht krijgt op je eigen functioneren als planner, waarin je je kennis en ervaring deelt met collega-planners, je eigen vragen inbrengt en met verbeterpunten naar huis gaat. Zaken die aan de orde komen zijn: Communicatie, houding, positie/rol in de organisatie, taken en werkzaamheden, timemanagement.

De cursus wordt zeer goed gewaardeerd door de deelnemers. Dit seizoen hebben we de cursus al drie keer georganiseerd.

Let op: deze cursus gaat niet over planningssystemen en het werken daarmee. De cursus 'Planner, schakel tussen klant en collega' gaat vooral over jouw positie als planner binnen het bedrijf en hoe je vanuit die positie communiceert met je collega's en klanten.

Meer informatie over de cursus en de aanmeldknop (zorg dat je ingelogd bent) vind je op de cursuspagina.

Auteur: Theo Felten