MooiVakMan! geeft 25 gratis trainingen weg ter waarde van € 2.500,-

12 juli 2017
Communiceren in klare taal maakt werken in uw bedrijf nog mooier. Hoe verloopt de communicatie met uw medewerkers? Begrijpen ze altijd wat u bedoelt? Communiceren ze onderling goed met elkaar? Durven ze over alles te praten? Verloopt het contact met klanten altijd plezierig? Gaan de functioneringsgesprekken naar wens?
Bedrijfstraining 'Klare Taal'

Kunt u nog niet alles volmondig met ‘ja’ beantwoorden? Volg dan dit jaar samen met uw medewerkers de incompanytraining ‘Klare Taal’. De eerste 25 bedrijven die zich aanmelden, krijgen deze training gratis. Een voorwaarde is wel dat uw bedrijf ingeschreven is onder de cao LEO (cao-code 004) bij Colland Arbeidsmarkt, premies afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt en uw bedrijf niet heeft deelgenomen aan een gratis incompany training communicatie voor de cumelasector (loonwerksector) in 2015 of 2016.

Klare Taal
De incompanytraining ‘Klare Taal’ bestaat uit drie dagdelen waarbij een ervaren trainer op uw bedrijf een praktische communicatietraining verzorgt voor u en uw medewerkers met de volgende onderwerpen:

  1. Effectief communiceren tussen werkgevers en werknemers, collega’s en met klanten
  2. Het voeren van functioneringsgesprekken
  3. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen
  4. Werk-privé-balans en de rol van de werkgever daarin

Onderwerp drie gaat over de bewustwording van medewerkers om bij te scholen als gevolg van maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen. Het vierde onderwerp gaat over het bespreekbaar maken van de behoefte om minder te werken of flexibeler te werken. Alle vier de onderwerpen helpen uw werknemers om duurzaam en met plezier inzetbaar te blijven in uw bedrijf.

Aanpak
De trainer maakt van te voren kennis met uw bedrijf. Er is tijdens dit intake gesprek gelegenheid om bedrijfsspecifieke situaties te bespreken en deze in te passen in de uiteindelijke training. De training bestaat doorgaans uit 2 bijeenkomsten: de eerste bijeenkomst heeft twee dagdelen (ochtend en middag of middag en avond) en een paar weken later is de tweede bijeenkomst met het derde dagdeel. Na een aantal maanden is er de mogelijkheid om de nieuwe inzichten en afspraken nog eens langs te lopen om veranderingen beter te laten beklijven.

Samenwerking verbetert en betrokkenheid groeit
Dat de incompanytraining ‘Klare Taal!’ gratis is, is niet het grootste voordeel. Onze ervaring leert dat deze training de communicatie en de samenwerking in uw bedrijf aanzienlijk verbetert. Uw medewerkers raken meer gemotiveerd door uw betrokkenheid en gaan beter functioneren. Reken maar dat u dit terugziet in uw bedrijfsresultaten!

Meld uw bedrijf nu aan!
Beter leren communiceren? Zo gezegd, zo gedaan! Voor aanmelding moet uw groep uit minimaal 5 en maximaal 12 personen bestaan. Heeft u op uw bedrijf meewerkende gezinsleden of zzp’ers? Zij zijn ook van harte welkom mits ze niet in de meerderheid zijn.

Enthousiast geworden? Schrijf uw bedrijf dan direct in! Ga naar het aanmeldformulier.

Auteur: Theo Felten
Bron: MooiVakMan!