Digitaliseringsmarkt wordt nu al met enthousiasme ontvangen

13 maart 2019
Nu al ontlokt de digitaliseringsmarkt, van 28 maart, enthousiaste reacties bij de ondernemers in groen, grond en infra. Ook steeds meer leveranciers melden zich om antwoord te geven op de grote hoeveelheid vragen die dit onderwerp oproept. Volgende week wordt de definitieve lijst bekendgemaakt en hoort u meer over de invulling van de markt. Meld u nu aan voor de digitaliseringsmarkt: Presteer optimaal, ga (verder) digitaal!

In de tweede week van maart hebben nog eens zes leveranciers gemeld mee te gaan doen aan de digitaliseringsmarkt. Daarmee komt de tussenstand uit op dertien zeer diverse leveranciers. Zo staan er namen op de lijst van bedrijven die al een lange staat van dienst hebben, maar ook jonge pioniers. Samen onthullen ze hoe digitalisering de cumela-ondernemer kan helpen. 

Deze week hebben de volgende leveranciers hun aanwezigheid bevestigd:

 • Van Meijel Automatisering B.V.: Van Meijel helpt bedrijven in de infra, bouw en industriële dienstverlening op weg naar efficiënt werken, waarbij het bedrijf kan putten uit ruim dertig jaar ervaring. Dat doen ze door processen te optimaliseren. Van de behoefte en planning tot en met de financiële afwikkeling. Met de oplossingen kunnen bedrijven de stap naar digitalisering zetten. Een volledig geautomatiseerd proces en ook digitaal werken buiten het kantoor is hiermee binnen handbereik. 
 • Bouwinfosys: Deze partij levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf/aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. Bij ons heeft u de keuze uit InfraOffice en InfraWorks.
 • Digitaal kantoor: Deze partij biedt een totaaloplossing voor het gehele bedrjifsproces. Speciaal voor loonbedrijven hebben zij een applicatie ontwikkeld van aanvraag tot aan factuur. Dit systeem is ook te koppelen met bijvoorbeeld Word, Gmail of Outlook.
 • Werkbonapp: De naam zegt het al, een applicatie voor uw werkbonnen. Dit systeem maakt uw papieren processen digitaal, zodat u grip krijgt op uw werkzaamheden, kosten bespaart en uw organisatie een stap maakt in professionaliteit. Gemakkelijk, papierloos en transparant.
 • Fleets Online: Fleets-Online heeft een alles in één platform waarmee hun klanten zelf hun eigen digitale werkbon kunnen inrichten. Daarnaast kunnen alle data van voertuigen, vrachtwagens en machines op hetzelfde platform worden ontvangen. Het platform dat u helpt om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en al uw bedrijfsmiddelen inzichtelijk maakt.
 • ICTaria: Dit bedrijf heeft in samenwerking met een cumelabedrijf een praktische module opgezet voor planning en de daaraan gekoppelde digitale werkbon

Verder zijn aanwezig:

 • AgroPro: Dit bedrijf heeft een specifiek pakket ontwikkeld voor loonbedrijven, waarbij het hele proces van planning tot factuur is ondergebracht in 1 systeem. Dit systeem valt te koppelen met andere bronnen.
 • Rovecom: Aanbieder van diverse programma’s voor de interne bedrijfsprocessen en bouwt haar eigen software op maat voor de klant. Dit loopt uiteen van kennissystemen tot planning en urenregistratie. Via de cloud en systeembeheer worden haar klanten ondersteund.
 • TimeKing: Een jong en pionierend bedrijf. Deze jonge ondernemers zagen wat er bij loonbedrijven beter kan ten aanzien van de digitale werkbon en besloten hiervoor zelf een systeem te bouwen. Op maat, aansluitend bij hoe het bedrijf werkt en voortdurend bijsturen op basis van de wensen van de klant is voor Timeking het uitgangspunt. Zij focussen hierbij op de sectie loonwerk.
 • Spotmaster BV: Dit bedrijf biedt oplossingen voor werkbonnen, mogelijkheden om volledige bedrijfsprocessen te automatiseren, track & trace voor rittenregistratie en dashboards om uw prestaties inzichtelijk te maken;
 • PlanProf BV: Dit administratiesysteem is speciaal voor de groen-, grond- en infrasector ontwikkeld. Zij bieden systemen aan die uw planning, urenadministratie, relatiemanagement en projectbeheer kunnen optimaliseren en automatiseren.
 • Agro- IT: Dit bedrijf biedt automatiseringsoplossingen speciaal voor de cumelasector. De software die zij hier voor aanbiedt kan helpen bij o.a. financieel beheer, urenregistratie, machinebeheer of planning.
 • TSS: Het Belgische bedrijf TSS heeft specifiek voor de cumelasector een digitale werkbon voor de smartphone ontwikkeld. Deze kan als losstaand systeem werken, maar ook gekoppeld worden met andere systemen en pakketten.

Binnenkort maken wij nog meer nieuwe namen bekend.

Aanmelden
Wij zien u graag op 28 maart! U meldt zich snel en eenvoudig aan via het agenda-item op deze website.
 

Auteur: Sabine Zweverink