Studiekring Zuid-Holland Zuid: Help, mijn bedrijf groeit!

Datum: 19 november 2018 19:30 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Jaro Group BV
Plaats: STELLENDAM
Help m’n bedrijf groeit! Groei: mooi, echter doe ik nog wel wat ik graag wil doen? Meer personeel, meer aansturen, meer administratieve taken en bezig zijn met randzaken… Wil en durf ik te delegeren? Wat wil ik wel, wat wil ik niet?

Wij nodigen u uit voor de workshop ‘Help, m’n bedrijf groeit’ op 19 november 2018. Wij zijn te gast bij Jan Hameeteman van de Jaro Group BV in Stellendam. De inloop is vanaf om 19:30 uur en om 22:30 uur ronden wij af.

Jaro BV heeft onlangs nieuw gebouwd en is in een zeer korte periode hard gegroeid (onder andere door overnames). Hierdoor is ook deze jonge ondernemer voor veel uitdagingen en ‘groeipijn’ komen te staan. Zoals Jan zelf zegt: ‘Ik kan er een boek over schrijven!’

Naast enkele actualiteiten vanuit CUMELA en een rondleiding over het bedrijf van de Jaro Group ruimen wij tijd in voor de workshop ‘Help, mijn bedrijf groeit!’. Deze workshop wordt verzorgd door Ellen Lesscher, trainer/ (team)coach. Meer over Ellen leest u op haar website: www.wondernemen.net

Het programma is als volgt:
19:30 uur: Inloop met koffie
20:00 uur: Welkomswoord voorzitter
20:05 uur: CUMELA actualiteiten;
20:10 uur: Rondvraag
20:15 uur: Workshop ‘Help, mijn bedrijf groeit!’ door Ellen Lesscher
21:30 uur: Pauze
21:45 uur: Rondleiding/ presentatie Jan Hameeteman van Jaro Group BV
22:05 uur: Netwerken, hapje & drankje
22:30 uur: Afronding

Graag tot ziens op 19 november 2018 in Stellendam!

Na deze bijeenkomst is de cursus een mooie verdieping
De workshop van Ellen Lesscher is een mooi voorproefje van de gelijknamige cursus. CUMELA Nederland heeft op verzoek van enkele leden deze cursus samengesteld. Binnenkort vindt deze plaats in Bergschenhoek. Meer weten of mee doen? Kijk op de cursuspagina: Help mijn bedrijf groeit!
Een groeiend bedrijf; waar krijg je mee te maken?

 

Auteur: Kim van der Gaag