Studieclubs Gelderland Herveld: Testament en pensioen moet je doen!

Datum: 19 maart 2019 19:00 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Zalencentrum De Hoendrik, Het Dorpsplein 22
Plaats: HERVELD
Prijs: 5.00
Zorg nu voor later. Regel pensioen en testament goed. In een gezamenlijke actie nodigen de studieclubs in Gelderland u uit voor deze belangrijke bijeenkomst. Ook leden van studieclubs Twente, Land van Cuijk en Kring Utrecht zijn van harte uitgenodigd. U heeft de keuze uit twee locaties: 12 maart in Toldijk (bij Zutphen) en 19 maart in Herveld in de Betuwe.

Denkt u ook wel eens: ‘Mijn testament, dat regel ik nog wel een keer’ of: ‘Dat pensioen, dat komt nog wel’? Kom naar één van de twee bijeenkomsten en krijg antwoord op vragen als ‘Waar moet ik beginnen, hoeveel tijd heb ik nog en wat moet ik precies regelen?’ Twee onderwerpen staan centraal: Testament en ondernemerspensioen.

Testamenten: Levenstestament en testament bij overlijden. 
Waardeoverdracht aan de kinderen, hoe regel ik dit? Mijn nalatenschap, hoe kan ik dit op een verantwoorde wijze regelen zonder dat het voortbestaan van de onderneming in gevaar komt? Wat als ik niet meer goed in staat ben om mijn onderneming te leiden? Deze en veel meer vraagstukken zullen besproken worden door de heer Mr. P. Pieltjes van Notariaat Pieltjes op 12 maart en op 19 maart door de heer Serge Bodde van Alfa Accountants.

Ondernemerspensioen, de toekomst is dichterbij dan je denkt.
Pensioen is belangrijk, maar behoorlijk ingewikkeld voor ondernemers. Dat geldt zowel voor ondernemers in een groot, middel, als klein bedrijf. Daar komt bij dat de regels rond pensioenen steeds weer veranderen en de toekomst is misschien dichterbij dan je denkt….. De heer S. Brockötter en de heer S. Bodde van Alfa Accountants helpen je op 12 respectievelijk 19 maart verder.

Bezoek de info-markt
Met Notariaat Mr. Pieltjes (alleen op 12 maart), Alfa Accountants, CUMELA Verzekeringen  (arbeidsongeschiktheidsverzekering) en CUMELA Advies (bedrijf en strategie).

U heeft de keuze uit twee locaties en data
We organiseren twee identieke bijeenkomsten. Kom dinsdag 12 maart naar Toldijk, Café Zaal Restaurant Den Bremer of op dinsdag 19 maart naar Herveld, Zalencentrum De Hoendrik. Gebruik de aanmeldknop op deze pagina om u aan te melden, u ontvangt vervolgens de bevestiging met de locatiegegevens van Herveld in uw mail.

Gaat u toch liever naar de bijeenkomst in Toldijk? Klik hier

Auteur: Gerwin Otten