Studieclub Twente - Registratie van alle activiteiten bij de klant op het land

Datum: 21 november 2019 20:00 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Werktuig en Bouwdienst Denekamp, Brandlichterweg 66D
Plaats: DENEKAMP
Boer & Bunder is voor veel cumelabedrijven al lang een begrip. Maar hoe verbind je deze perceelsinformatie aan de planning en registratie van alle activiteiten op het land? Laat u bijpraten en bekijk tegelijk de nieuwe locatie van Werktuig & Bouwdienst Denekamp. Kom op donderdag 21 november naar studieclub Twente!

Werktuig & Bouwdienst Denekamp opende in april 2018 de nieuwe locatie in Denekamp. Vanuit deze locatie worden werkzaamheden verricht in het loonwerk, grondverzet, transport en cultuurtechnische werken. Op de 22.000 m2 grootte locatie heeft W&B duurzaamheid in een hoog vaandel staan. Door het gebruik van zonne-energie en het opvangen van regenwater wil W&B zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. 

Slimme en snelle registratie van alle activiteiten op het land
Dacom heeft ‘de loonwerkersmodule’ ontwikkeld. Vanuit een centrale klantenregistratie wordt het werk gekoppeld aan de klant, het perceel, het personeel en de machines. Ook is klantcommunicatie via dit systeem mogelijk. Ook het beheren van precissielandbouw data en het uitwisselen van data van verschillende machines met kantoor is mogelijk gemaakt door Dacom. Dacom is voortdurend bezig om haar systeem aan te passen op basis van feedback vanuit de markt.

Deze avond nemen we ook afscheid van Herbert Markvoort als bestuurslid van de studieclub Twente.
Om uw collega’s eens rustig te kunnen spreken sluiten we de avond gezamenlijk af met een drankje.

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar, we beginnen om 20:00 uur
Om deze bijeenkomst bij te wonen bent u om 20:00 uur welkom bij Werktuig & Bouwdienst, Brandlichterweg 66D in Denekamp. Meldt u zich even aan met de aanmeldknop (zichtbaar na inloggen)? Dan ontvangt u de bevestiging met de locatiegegevens in uw mail.

Auteur: Thijs Veneklaas Slots