Studieclub Land van Cuijk - een bijeenkomst met personeel

Datum: 11 februari 2019 19:30 uur t/m 23:00 uur
Locatie: Gebr. van Gelder BV, Dorpsstraat 13
Plaats: OEFFELT
Hierbij wordt u en uw personeel uitgenodigd voor de studieavond met personeel van studieclub Cuijk. Het thema van deze avond is: ''Managen van verwachtingen''.

Deze avond wordt ingevuld door Jan van der Zee. Jan is een mediator, coach en trainer in de agrarische sector. Hij weet zijn toehoorders te inspireren en zet aan tot nadenken.

Verwachtingen, we hebben ze allemaal. Soms spreken we een verwachting uit, maar regelmatig zijn er ook onuitgesproken verwachtingen. Juist deze onuitgesproken verwachtingen kunnen spanningen in elke relatie geven, ook in de relatie medewerker en werkgever.

Verwachtingen hebben altijd een relatie met behoeften. Uw medewerker werkt bij uw bedrijf om te voorzien in de eigen behoeften en u hebt de medewerker in dienst genomen om te voorzien in de behoeften van uw bedrijf. Verwachtingen managen is dus behoeften managen. Zo lang de arbeidsrelatie in wederzijdse behoeften voorziet, heeft u een tevreden medewerker en misschien zelfs wel een meedenker. De basis voor een succesvolle en duurzame onderneming.  Deze avond gaan we aan de hand van praktische voorbeelden, een dosis humor en gewoon boerenverstand aan de slag om de samenwerking nog beter te maken dan dat hij wellicht al is.

Wij spreken onze verwachting uit en hopen u, met uw partner en personeel, te zien op deze bijeenkomst en zien uit naar een grote opkomst.

Wij verzoeken u zich voor deze bijeenkomst aan te melden middels de aanmeldbutton.

Namens het bestuur van de studieclub land van Cuijk en Maasduinen.

Auteur: Wilco Emons