Studieclub Betuwe/Rivierenland - Werkvoorwaarden. U vraagt wij draaien?

Datum: 20 november 2019 19:45 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Smits en de Kleijn (SDK BV), Dijkgraaf de Leeuwweg 28
Plaats: ALPHEN (GLD)
Prijs: 5.00
Wat gebeurt er als opdrachtgever en opdrachtnemer zich niet aan de afspraken houden. Kom 20 november naar Smits & de Kleijn (SDK BV) in Alphen en laat u informeren.

Zijn de algemene voorwaarden onmisbaar om afspraken goed te regelen? En wat staat er eigenlijk in al die kleine lettertjes?

Helpen werkvoorwaarden nou echt?
Herman Arissen (Stafmedewerker verzekeringstechniek Cumela Verzekeringen) en Geralde van de Bunt (Adviseur Juridische & GWW-Zaken Cumela Advies) leggen u alles uit. Ook willen zij van u weten wat er nog meer geregeld moet worden in nieuw op te stellen Cumela-voorwaarden. U vraagt wij draaien.

Onze gastheer
Smits & de Kleijn is werkzaam in agrarisch loonwerk (full service), transport en aannemerij in het grondverzet, sportvelden en natuur. Op het bedrijf zwaait Sjoerd Smits de scepter. Sjoerd praat u bij over de historie en de toekomst van hun cumelabedrijf.

De inloop is vanaf 19:45 uur, we beginnen om 20:00 uur
In verband met de voorbereidingen graag vooraf opgeven via bijgaande aanmeldknop (zichtbaar na inloggen). U ontvangt dan direct de bevestiging met locatiegegevens in de mail. Heeft u vragen die u – anoniem - gesteld wil hebben? Mail deze naar gotten@cumela.nl

Bent u erbij? Sjoerd Smits, Monique Maassen, Wim van den Hurk, Anneke Koster, Gijs van der Woerd en Maarten Dekkers hopen u te mogen verwelkomen op de studieavond bij Smits & de Kleijn (SDK BV).

Graag tot ziens in Alphen!

Auteur: Gerwin Otten