Studieclub Betuwe/Rivierenland

Datum: 20 maart 2018 19:45 uur t/m 22:00 uur
Locatie: Grondverzetbedrijf van Doorn, Weijenburgsestraat 5
Plaats: ECHTELD
Prijs: 5.00
We zijn te gast bij Grondverzet van Doorn BV te Echteld, maken kennis met het bedrijf en de familie. We laten ons bij praten over alles op het gebied van (land)bouwverkeer. Met o.a. de vraag: waarom is kentekening zo belangrijk voor onze sector?

Grondverzetbedrijf Van Doorn te Echteld; meer dan een fundering uitgraven. Tot 2007 vormde het grondverzetbedrijf een onderdeel van Metaalbedrijf D van Doorn. Na de verzelfstandiging hebben zij een nieuw onderkomen gevonden in Echteld. Bedrijfsopvolger Dirk-Jan van Doorn laat ons kennis maken met het bedrijf, het materieel en de familie Van Doorn.

Na de bedrijfsbezichtiging verplaatsen we ons voor het tweede deel van de avond naar Dorpshuis ons Tehuis in IJzendoorn.

(Land)bouwverkeer, wet- en regelgeving m.i.v. 1-1-2018 Het thema voor het tweede gedeelte van de avond.
Hero Dijkema, beleidsadviseur (land)bouwverkeer en vervoer van CUMELA Nederland gaat in op actuele zaken rond het (land)bouwverkeer. Aan bod komen onder meer de wettelijke eisen aan landbouwvoertuigen, zoals afmetingen, remsystemen, afvallende lading, voeren van zwaailicht, breedteontheffingen, etc. Wat is de stand van zake m.b.t. kentekening van land-/bouwvoertuigen, snelheidsverhoging naar 40 km/uuur en apk-keuring voor snelle tractoren.

Locatie 2:
Dorpshuis "ons Tehuis Ijzendoorn"
J.R. Zeemanstraat 12a
4053 JN IJzendoorn

Een interessante en praktische avond. Na afloop is er voldoende tijd om met uw collega’s bij te praten. Geef u snel op via aanmeldbutton (wel even inloggen). Voor de gemaakte kosten vragen wij u een bijdrage á Euro 5,00  p.p. excl. BTW. Deze zal via automatisch incasso worden geïncasseerd. In verband met de voorbereidingen zien wij uw aanmelding graag per ommegaande, of uiterlijk voor vrijdag 16 maart tegemoet.

Namens het bestuur van studieclub Betuwe Rivierenland (Monique Maassen, Anneke Koster-Daamen, Gijs van der Woerd, Maarten Dekkers en Wim van den Hurk) van harte uitgenodigd! 

Auteur: Gerwin Otten