Studieclub Achterhoek

Datum: 15 november 2018 19:45 uur t/m 23:00 uur
Locatie: Gebr. te Bokkel VOF, Buninkdijk 7
Plaats: AALTEN
Kunt u voor de aanschaf van een machine net even dat extra financiële duwtje in de rug gebruiken? Bijvoorbeeld de MIA-VAMIL of EIA. Kom 15 november naar de studieavond van de Achterhoek bij Gebr. Te Bokkel VOF en ontdek of er regelingen zijn waar u gebruik van kan maken.

De subsidiespecialist aan het woord
De heer Geert Bruns is specialist voor subsidieaanvragen en investeringsregelingen voor het agrarische midden en kleinbedrijf en legt ons uit welke regelingen er zijn. Als specialist bij Flynth Accountants en Adviseurs biedt hij de gehele nazorg en afhandeling van aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan investeringen op het gebied van energie- en milieubesparing (duurzame energie) en innovatie voor midden- en kleinbedrijf (o.a. ICT). Meer informatie over Flynth en de heer Geert Bruns leest u via deze link. Op de site van CUMELA Nederland kunt u via deze link alle informatie over dit onderwerp vinden.

Maak kennis met de gastheer
De familie Te Bokkel gunt ons een blik in de keuken en vertelt ons over de historie die teruggaat tot 1955 en de toekomstplannen. Uiteraard is er tijdens de avond volop gelegenheid om het bedrijf en machines te bekijken. De website van Gebr. Te Bokkel VOF is via deze link te bereiken.

Vanaf 19:45 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie. De presentatie start om 20:00 uur. In verband met de organisatie vragen wij u vriendelijk om uw deelname vooraf te melden.

Programma
19:45 uur: Inloop en ontvangst met koffie
20:00 uur: Aanvang programma

  • Kennismaken met de familie Te Bokkel
  • Subsidies en regelingen op een rijtje door de heer Geert Bruns, specialist Subsidie-advisering Flynth Accountants en Adviseurs. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
  • Rondleiding over bedrijf.
  • Informele nazit

23:00 uur: Einde

Namens familie Te Bokkel en het studieclubbestuur Achterhoek graag tot ziens op donderdag 15 november.

Auteur: Gerwin Otten