Ontbijtsessie GroenTechniek Holland 2017

Datum: 13 september 2017 08:00 uur t/m 10:00 uur
Locatie: GroenTechniek Holland 2017, Spijkweg 30
Plaats: BIDDINGHUIZEN
Laat u tijdens de ontbijtbijeenkomst op woensdag 13 september op de beurs GroenTechniek Holland verder informeren over de bodem.

Ontbijtsessie
CUMELA Nederland organiseert 13 september om 8:00 uur een ontbijtsessie voor maximaal 100 leden van CUMELA Nederland. Na afloop van de bijeenkomst kunnen de deelnemers direct het beursterrein betreden.

De presentaties worden verzorgd door:

  • Marcel Straatman, Heicom (Van Werven): Hij vertelt over de diverse soorten grond en zand en de misverstanden hierbij. Zand, bomenzand, dressgrond en vele andere soorten…
  • Bertus Meijer, gemeente Dalfsen: Dalfsen is het groenste dorp van Nederland en de groenste stad van Europa geweest. De heer Meijer kan meer vertellen over hun aanpak van aanleg en onderhoud van openbaar groen. Van afvoer groen, fermenteren, CO2-aanpak en het omschakelen naar een andere brandstof…

Deze ochtend staat onder leiding van John Holleman. Hij is sinds enkele maanden aan CUMELA Advies verbonden als adviseur Bodembeheer. Hij vertelt u meer over de do’s en don’t voor de aanleg en onderhoud van een goed openbaar groenterrein, sport- en speelvelden en bedrijventerreinen.

Gratis deelname
Deelname aan de ontbijtsessie en entree zijn voor de beurs zijn gratis voor 100 leden van CUMELA Nederland. U meldt zich snel en eenvoudig aan via de aanmeldbutton op deze website. Zorg dat u bent ingelogd! U kunt met maximaal twee personen per bedrijf deelnemen aan deze bijeenkomst. Uw auto parkeert u ’s ochtends direct bij de entree en u krijgt als eerste toegang de beurs.

GroenTechniek Holland
De beurs GroenTechniek Holland vindt van 12 tot en met 14 september plaats en is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Dit evenement wordt georganiseerd voor een ieder die professioneel actief is of wil worden in de groene/grijze openbare ruimte. Er zijn diverse demonstraties te zien waaronder grondbewerking, graven en maaien. CUMELA Nederland is een van de vele standhouders. U vindt ons op veld C, standnummer V.11. Voor meer informatie over de beurs klikt u hier.

Auteur: Marijke Dorresteijn