Ledenvergadering sectie Meststoffendistributie

Datum: 19 december 2018 10:15 uur t/m 19:00 uur
Locatie: Frans Vervaet BV
Plaats: BIERVLIET
De sectie Meststoffendistributie houdt de ledenvergadering dit jaar bij Vervaet te Biervliet. Hoewel de locatie in Zeeuws-Vlaanderen ligt, zijn we ervan overtuigd dat we zo’n aantrekkelijk programma hebben, dat de leden graag komen.

We zijn te gast bij Vervaet in Biervliet (Zeeland). Hoewel de locatie mogelijk zorgt voor wat meer reisafstand dan u gewend bent gaan we er vanuit dat we een aantrekkelijk progamma bieden en u ook benieuwd bent naar deze machinebouwer.

We beginnen de dag met de ledenvergadering, waarin we de actualiteiten op het gebied van het mestbeleid en de eerlijke mestketen behandelen. We spreken wat intensiever door over de waarde van het VDM. Natuurlijk is er ruimte om uw vragen te stellen.

Na 13 jaar voorzitter te zijn geweest zwaaien we Jaap Uenk uit als voorzitter van de sectie. Voorgedragen als nieuwe voorzitter is Johan Mostert. Hij neemt op de bijeenkomst het stokje (onder voorbehoud van instemming door het Verenigingsbestuur) over van Jaap.

Na de lunch gaan we in groepen door de fabriek van Vervaet, waarna we een zeer interessante presentatie krijgen van Jørgen Audenaert (John Deere) over precisielandbouw. Daarover discussiëren we met elkaar nog even verder. Aan het eind van de middag is er nog een borrel en een afsluitend buffet

Programma
10.15 uur            Ontvangst
10.45 uur            Ledenvergadering
13.00 uur            Lunch
14.00 uur            Rondleiding Vervaet
15.30 uur            Precisielandbouw, precisiebemesting en NIRS, presentatie en paneldiscussie
16.45 uur            Vragenkwartier aan Vervaet
17.00 uur            Borrel en buffet
Klik hier voor de uitgebreide agenda het verslag van de vorige vergadering.

U meld zich snel een eenvoudig aan via de aanmeldknop op deze pagina(zorg dat u bent ingelogd). Graag tot woensdag 19 december in Biervliet!
 

Auteur: Hans Verkerk