Jongeren Zomereditie 2018

Datum: 2 juni 2018 12:00 uur t/m 20:00 uur
Locatie: Loon- en Grondverzetbedrijf Groot Zevert, Ringweg 28
Plaats: BELTRUM
Prijs: 85.00
Hoe kom je als jonge ondernemer aan je financiering. Daar gaat het om in deze Jongeren Zomereditie. We zijn te gast bij een bedrijf met jonge ondernemers aan het roer: Loon- en Grondverzetbedrijf Groot Zevert in Beltrum. De training gaat over financieringen en ook de trainer is al geboekt, Bart van der Wielen van de Financieringsfabriek. Dit wil je niet missen!

Joris Groot Zevert, 39 jaar jong, nodigt je uit op zijn bedrijf. Joris is de derde generatie die aan het roer staat van dit veelzijdige familiebedrijf. Agrarisch loonwerk, grondverzet, mestdistributie en transport, tevens biogasinstallatie en mestverwerking: Joris neemt ons mee door de historie en toekomst van het familiebedrijf.

Hoe kom je aan een passende bedrijfsfinanciering? Voor de groei van het bedrijf, overname van de onderneming en ontwikkeling van activiteiten en aanschaf van materieel is vaak vreemd vermogen (financiering) nodig. Het krijgen van financiering blijkt in de praktijk uitdagend doordat geldverstrekkers terughoudend zijn, ondernemers het hemd van het lijf vragen en strikte voorwaarden hanteren. Kan dat nou niet anders?

Het Jongerenbestuur is aan de slag gegaan met dit gegeven en heeft Bart van der Wielen van de Financieringsfabriek gevraagd om ons wegwijs te maken in de wereld van financieringen. Wat wil een financier weten, waarom willen ze dit weten en hoe moet je je voorbereiden bij de inkoop van deze bedrijfsfinanciering? Financieringsfabriek.nl is expert op dit gebied en kijkt daarbij verder dan alleen de reguliere banken en leasemaatschappijen.

Kom kennis maken met Groot Zevert en leer hoe je een succesvolle financieringsaanvraag doet. We zien je 2 juni graag in Beltrum!

Aanvang:        12:00 uur (met lichte lunch)
Programma:   Training en bedrijfsbezichtiging
                       Aansluitend BBQ en naborrelen
Einde ca:        20:00 uur
Kosten:           Euro 85,-- excl BTW

Na het volgen van de training weet je:
- Hoe bedrijfskundige ontwikkelingen te koppelen aan financieringsbehoefte en -vorm
- Welke kernpunten essentieel zijn bij financieringsaanvragen

Auteur: Gerwin Otten