Jongeren Masterclass 2017

Datum: 3 juni 2017 12:30 uur tot 21:00 uur
Locatie: Meilof Smilde, Rijksweg 246
Plaats: HOOGERSMILDE
Prijs: 85.00
Hoe begroet je een (potentiële) klant? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste persoon spreekt? Hoe stel je de juiste vragen? Hoe word jij de gesprekspartner? Deze technieken en vaardigheden krijgen deelnemers aangereikt in de Masterclass “Mijn klant is mijn fan”. Het resultaat: trouwe, loyale klanten en een groeiend marktaandeel.

De ervaren en bevlogen trainer met kennis van de sector Ruurd Ochse verzorgt de Masterclass. Hij heeft als trainer ruime ervaring met de cumelasector en mechanisatiebranches, spreekt onze taal en kent onze uitdagingen. Tijdens de wintereditie van de Jongerendagen hebben ruim 80 jongeren (kort) kennis met hem gemaakt tijdens de workshop “Werf succesvol nieuwe klanten”. Deze workshop werd beoordeeld met een 8,1.

Programma:
- Welke stappen van klantencontact zijn er?
- Begroeten van klanten
- Welke type klanten zijn er?
- Hoe krijg ik de juiste persoon te spreken?
- Vraagtechniek
- Hoe ben ik de juiste gesprekspartner?
- Do’s en Don’ts?

Meilof Smilde “ongeleufelijk” mooi gastbedrijf
Een bedrijf dat 50 jaar geleden zijn oorsprong vond in de akkerbouw en is doorgegroeid naar agrarisch dienstverlener, mechanisatie, grondverzet en meststoffendistributie. De familie Meilof neemt ons mee door de geschiedenis van het familiebedrijf. Nieuwsgierig geworden? Luister naar de ondernemers en kijk rond in de loods. Uiteraard is er na afloop van de Masterclass een gezamenlijke maaltijd en de gelegenheid om gezellig bij te praten.

Datum:                       Zaterdag 3 juni 2017
Ontvangst:                  12:30 uur
Aanvang:                    12:45 uur
Het BBQ-buffet          omstreeks 18:00 uur
Locatie/gastheer:        Meilof Smilde, Rijksweg 246, 9423PH Hoogersmilde
Kosten:                       € 85,-- (excl. 21% BTW)

Geef je snel op, er kunnen maximaal 20 deelnemers in een groep. Aanmelden via de aanmeldknop kan tot woensdag 24 mei. Vragen? Neem contact op met Gerwin Otten (033-2474936).

Auteur: Gerwin Otten