GroenTechniek Holland

Datum: 10 september 2019 10:00 uur t/m 12 september 2019 17:00 uur
Locatie: Walibi evenemententerrein
Plaats: Biddinghuizen
Het tweejaarlijkse vakevenement voor aanleg en onderhoud van de (groene) openbare ruimte in Nederland beleeft in september haar vierde editie. CUMELA Nederland is beurspartner en vakblad Grondig mediapartner van dit evenement.
GroenTechniek Holland is een one-stop-shop voor alle professionals in de groene openbare ruimte en biedt alles voor beheer en onderhoud van wat daar groeit en bloeit, voor iedereen die professioneel actief is of wil worden in de groene openbare ruimte. Uw bedrijf treft er hoveniers, sportparken
golfbaanbeheerders, loonwerkers, wegenbeheerders en medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen,recreatie- en verhuurbedrijven en werkvoorzieningsschappen tot inkopers van tuincentra en doe-het-zelf winkelformules. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders, kortom een ieder die op zoek is naar de nieuwste cirkel- en kooimaaiers, compacttrekkers, machines, apparatuur, gereedschap, installaties, onderdelen, Informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners. De bezoeker kan z’n hart ophalen en alle mogelijke maaiers, trekkers, machines en apparatuur bekijken, vergelijken én zelf proberen.
 
De medewekers van CUMELA Nederland en Verzekeringen ontmoeten u graag op veld B, stand W08!

Op woensdag 11 september organsiseren we een ontbijtbijeenkomst. Klik hier voor meer informatie en uw aanmelding.

Ga voor meer informatie naar: www.groentechniekholland.nl
Auteur: Marijke Dorresteijn