Digitaliseringsmarkt en ALV

Datum: 28 maart 2019 16:30 uur t/m 20:00 uur
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB
Plaats: VIJFHUIZEN
Hoe digitaal is uw onderneming? Haalt u uit uw softwarepakket dat wat erin zit? Wilt u over naar een digitale werkbon, maar u weet niet hoe? Kom dan 28 maart a.s. naar de digitaliseringsmarkt en de ALV van CUMELA Nederland in Vijfhuizen en krijg antwoord op uw vragen.

Tijdens deze bijeenkomst laten een aantal collega-bedrijven u zien wat de mogelijkheden zijn en wat dit hen heeft gebracht. Digitalisering bespaart u tijd en kosten en u krijgt meer grip op uw bedrijfsvoering. 

Presteer optimaal, ga (verder) digitaal
Maar hoe? CUMELA neemt u mee in de stappen die u kunt zetten om (nog) beter gebruik te maken van de digitale mogelijkheden. Er komen 15 zeer diverse leveranciers naar onze digitaliseringsmarkt. Zo staan er namen op de lijst van bedrijven die al een lange staat van dienst hebben, maar ook jonge pioniers. Samen onthullen ze hoe digitalisering de cumela-ondernemer kan helpen. Klik hier om naar het overzicht met standhouders te gaan.

ALV en digitaliseringsmarkt
De Algemene Ledenvergadering en de digitaliseringsmarkt vinden op 28 maart plaats. Tijdens de ALV hoort u kort en bondig wat uw brancheorganisatie het afgelopen jaar allemaal voor u heeft gedaan. Natuurlijk krijgt u hier ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen over het gevoerde en te voeren beleid. Klik hier om naar de documentatie van de ALV te gaan.

Programma
16:30 uur ontvangst tussen de stands van de digitaliseringsmarkt
17:00 uur ALV
18:15 uur buffet tussen de stands van de digitaliseringsmarkt
19:00 uur Kick-off digitaliseringsmarkt met pitches standhouders en gebruikerspanel
20:30 uur Digitaliseringsmarkt met netwerkborrel
21:00 uur einde programma

Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
www.expohaarlemmermeer.nl

Aanmelden
U meldt zich snel en eenvoudig aan voor dit ledenevenement via de aanmeldbutton op de rechterzijde van deze pagina (zorg dat u bent ingelogd).

Auteur: Erna Berends