Damesdag Zeeland – West Brabant

Datum: 18 april 2019 09:30 uur t/m 15:30 uur
Locatie: Varenkwekerij Vitroplus, De Roterij 26
Plaats: BURGH-HAAMSTEDE
Prijs: 25.00
Twee verrassende locaties en een pittig thema. De Damesdag Zeeland/West-Brabant vindt plaats op een innovatieve varenkwekerij en een gezellige strandclub. Het thema is ‘Vlammen zonder afbranden’. Kom donderdag 18 april naar Burgh-Haamstede!

We beginnen om 10:00 uur bij varenkwekerij Vitroplus in Burgh-Haamstede. We nemen een kijkje in de kwekerij. Het delen van kennis met afnemers staat voorop om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen. Ofwel een bedrijf met passie voor varens! www.vitroplus.nl.

We rijden naar Strandclub Zee op de Brouwersdam 
Een unieke, sfeervolle locatie aan zee met de gelegenheid om even uit te waaien. Om 12:00 uur krijgen we hier een heerlijke lunch voorgeschoteld. http://strandclubzee.nl

Vlammen zonder afbranden 
Rond 13:30 uur zal Corine Witter van Stigas een workshop verzorgen over dit onderwerp. De workshop is speciaal ontwikkeld voor de cumelasector. Deadlines, tijdgebrek, stress…. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Het zijn niet alleen de zaken om ons heen die stress veroorzaken, stress zit vooral in onszelf. Stress kan ons helpen optimaal te presteren. Maar als de stress aanhoudt, dan is het een aanslag op ons lichaam. Schade die blijvend kan zijn. Hoe voorkom je dat bij jezelf en hoe signaleert u dat tijdig bij uw medewerkers? De belangrijkste vraag hierbij is, waar krijg ik energie van en wat vreet juist energie; hoe kan ik daar op sturen, op het werk en thuis? Aan het eind van de workshop gaat u naar huis met handvatten en tips om hier ook echt iets mee te doen.

We sluiten de dag af met een drankje en een hapje rond 15:30 uur
De kosten voor deze dag bedragen € 25,00 excl. btw per persoon. Heeft u zin om mee te doen, meldt u zich dan aan via de aanmeldknop. U ontvangt dan de bevestiging inclusief de locatiegegegevens van de Varenkwekerij in uw mailbox. Het adres van de tweede locatie is Strandclub Zee,  Strand Brouwersdam 2, Scharendijke.

Het programma voor deze dag (18 april) is:
9:30 uur: Welkom met koffie en iets lekkers bij Vitroplus, varenkwekerij
9:45 uur: Rondleiding/presentatie varenkwekerij door John Bijl
11:30 uur: Vertrek naar Strandclub Zee Brouwersdam
12:00 uur: Uitgebreide lunch
13:30 uur: Presentatie/workshop Stigas "Vlammen zonder afbranden"
15:15 uur: Afsluiting met een drankje en een hapje
15:30 uur: Evaluatie/Einde

Voor deze dag nodigen wij alle partners/vrouwen van cumelabedrijven (wel of niet werkend binnen het bedrijf) uit. Dit jaar is de organisatie van de damesdag opgepakt door twee enthousiaste leden, Elma van de Velde van Loonbedrijf Van de Velde te Kerkwerve en Leontien Kloosterman van Loon-, Verhuur- en Transportbedrijf Kloosterman te Kapelle.

Graag tot zien op 18 april!

Auteur: Marie-José Lamers