Damesdag provincie Zeeland en West-Brabant

Datum: 19 april 2018 10:15 uur t/m 15:30 uur
Locatie: De Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw
Plaats: OSSENDRECHT
Prijs: 25.00
Wij willen u graag uitnodigen voor de tweede damesdag Zeeland/West-Brabant op donderdag 19 april 2018. U kunt zich opgeven via de aanmeldknop hier rechtsboven. (U dient ingelogd te zijn.)
Dit jaar is de organisatie van de damesdag opgepakt door twee enthousiaste leden in West-Brabant namelijk Emmy Damen-Vermuë van Loonbedrijf C. Damen BV en Carla Colpaart van Colpaart Grondwerk BV. De dag vindt plaats op donderdag 19 april 2018 op een sfeervolle locatie "de Volksabdij & restaurant de Blauwe Pauw" in Ossendrecht, prachtig gelegen in een bosrijk gebied op de Brabantse Wal. http://www.devolksabdij.nl
 
Voor deze dag nodigen wij alle partners / vrouwen van cumelabedrijven (wel of niet werkend binnen het bedrijf) uit. Na een ontvangst om 10:15 uur met koffie en iets lekkers gaan wij van start met een presentatie over een actueel onderwerp;  
 
"Is uw bedrijf AVG-proof"?
Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacy rechten, waarbij er meer verantwoordelijkheid bij uw organisatie komt te liggen als het gaat om gegevens van uw werknemers en relaties. Daarnaast heeft u als bedrijf een verantwoordingsplicht.Op een praktische wijze zal in de ochtend invulling worden gegeven aan dit onderwerp, zodat u voldoende tools heeft om hier binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. 
 
Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.
Daarna is het tijd voor een heerlijke en uitgebreide lunch. 
 
Na de lunch maken wij een wandeling (neem makkelijke schoenen mee!) door het mooie natuurgebied de Brabantse Wal en zijn wij welkom bij een echte Brabantse Wal aspergeteler en tevens cumelalid V.O.F. De Weert Natuur- en Grondwerk in Ossendrecht. Hier krijgen we een uitgebreide toelichting over de teelt van deze streekproducten en de unieke smaak. Tevens is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan de boerderijwinkel. Hierna wandelen wij weer terug naar De Blauwe Pauw voor de afsluiting van het programma met koffie. 
 
De ontvangst is om 10:15 uur en het programma eindigt om 15:30 uur, zodat u in de gelegenheid bent om nog voor de drukte naar huis te gaan. 
 
In het programma (hier rechts bij 'Downloads') vindt u de details (programma, locatie, kosten). Heeft u zin om mee te doen, meld u zich dan aan via de aanmeldknop.
 
Wij zien u graag op donderdag 19 april 2018.
Auteur: Marie-José Lamers