Damesdag Noord: Vrouwenpower

Datum: 4 oktober 2018 13:30 uur t/m 20:30 uur
Locatie: Kuil Banden, Engelberterweg 116, 9723 EP
Plaats: Groningen
Prijs: 15.00
Hoe sta je als vrouw in je werk? Binnen je cumelabedrijf of in een andere werkkring. Hoe gaat dat bij Kuil Banden en CUMELA Nederland? Wat is de Boerenbox in het FC Groningen stadion? Ontdek het tijdens de Damesdag Noord Nederland op 4 oktober 2018!

Vrouwenpower bij Kuil Banden
Bij Kuil Banden in Engelbert neemt Karin van der Veen ons mee in de (mannen)wereld van banden. Karin is werkzaam bij Kuil BV en zorgt voor de nodige vrouwenpower in de mannenwereld van de banden. Landbouwbanden, vrachtwagenbanden, velgen en wielen. Het heeft straks geen geheimen meer voor je….

We bezoeken het stadion van FC Groningen.
Daar zijn we te gast in de Boerenbox. De Boerenbox is een trefpunt voor bedrijven die direct of indirect betrokken zijn bij de agrarische sector. Boeren, advocaten, verhuurbedrijven, bakkers, cumelabedrijven en anderen zijn lid van dit platform. Een platform, waarbij naast voetbal, kennisdeling en netwerken, ook gezelligheid centraal staat.

Vrouwenpower in de cumelasector
Wat is de vrouwenpower van de sector? En van CUMELA zelf? We gaan in gesprek met Janneke Wijnia, sinds 2017 algemeen directeur van CUMELA. Wat betekent vrouwenpower voor haar?

We beginnen om 13:30 uur bij Kuil Banden en ronden om ongeveer 20:30 uur af.
Dit gaan we doen:
13:30 uur: ontvangst bij Kuil Banden. We beginnen met koffie/thee en iets lekkers erbij, daarna verzorgt Karin van der Veen een rondleiding door het bedrijf.
15:30 uur: vertrek naar Hitachi Capital Mobility Stadion (FC Groningen). Onder het stadion is een parkeergarage waar iedereen de auto kwijt kan (Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen)
16:00 uur: ontvangst met een hapje en drankje in de Boerenbox in het stadion. We gaan in gesprek met Janneke Wijnia van CUMELA over vrouwenpower.
17:30 uur: rondleiding in het stadion door Geert Kuiper, accountmanager bij FC Groningen.
18:30 uur: buffet in de Boerenbox.
20:30 uur: einde.

Aanmelden doe je met de button op deze pagina (wel even inloggen).
We ontmoeten je graag!

Auteur: Simon Broekstra