Damesdag Noord-Nederland: Vrouwelijk ondernemerschap

Datum: 23 mei 2019 13:30 uur t/m 20:00 uur
Locatie: Boerin Agnes Lensing-Van de Ven, Nieuwe Dijk 2
Plaats: GASSELTERNIJVEEN
Prijs: 30.00
Ga je mee naar Melkveehouder Agnes Lensing- Van de Ven? (ook bekend als Boerin Agnes van het tv- programma “Boer zoekt Vrouw”). Ben je partner/vrouw op een cumelabedrijf (wel of niet meewerkend)? Voel je welkom en kom donderdag 23 mei naar Damesdag Noord!

Boerin Agnes ontvangt ons op haar melkveebedrijf en vertelt ons over Boer zoekt Vrouw en hoe om te gaan met alle media. Daarna nemen we uitgebreid de tijd voor een rondleiding op de authentieke én innovatieve melkveehouderij.

Na de pauze vertelt Agnes over haar jeugd, hoe ze betrokken raakte bij het bedrijf, over haar verhuizing naar Drenthe en over de toekomst die ze ziet met haar man Albert en hun kinderen.
Maar ook over de hobbels die de gehele sector op het moment tegenkomt, door de wisselende regelgeving. In het kader van circulair en duurzaam denken, weet Agnes dat er meerdere routes zijn om boer te zijn.
We sluiten af met een gezellige High tea op de boerderij!

Het programma voor deze middag/avond is:
13.30 uur: Ontvangst op het melkveebedrijf van boerin Agnes
14.00 uur : Welkom door Thijs Veneklaas Slots & Simon Broekstra, bedrijvenadviseurs CUMELA
14.15 uur : Agnes over “Boer zoekt Vrouw”
15.00 uur: Rondleiding op de boerderij
16.00 uur: Pauze
16.30 uur: Agnes over “Boerin Agnes”
17.30 uur: High tea
20.00 uur: Afsluiting

Deze uitnodiging is voor alle vrouwen op een cumelabedrijf, wel of niet meewerkend!
Alle bovenstaande details (programma, locatie, kosten) vind je in de download op deze pagina. Wil jij erbij zijn om een gezellige en informatieve middag met elkaar te hebben? Geef je dan op voor 13 mei 2019.
Gebruik daarvoor de aanmeldknop (zichtbaar na inloggen), je ontvangt dan de bevestiging met aanvangstijd en locatie in je mail.

Volg je een speciaal dieet?
Dit kun je rechtstreeks doorgeven aan Seasons Catering, via 06-48157494 of info@seasonscatering.nl. Even vermelden dat je via de CUMELA-Damesdag bij Agnes Lensing te gast bent bij de High tea.

We kijken uit naar jullie komst!

Groetjes Marga Hartenhof, Yvonne Wolken, Natasja Gerrits

Auteur: Sylvana Eek