Damesdag Limburg

Datum: 21 maart 2017 13:00 uur tot 20:00 uur
Locatie: Blue Berrie Hill, Genenberg 28
Plaats: BROEKHUIZEN
Prijs: 39.50
Op dinsdag 21 maart organiseren we de damesdag in de Blue Berrie Hill in Broekhuizen. Hiervoor nodigen wij alle partners / vrouwen van cumelabedrijven (wel of niet werkend binnen het bedrijf) uit de regio Limburg uit. Het thema van deze dag is: ''SAMENWERKEN aan een gezondere wereld''.

Het programma voor deze middag is:
13.00 uur: Ontvangst met koffie/thee met heerlijke vlaai
13.15 uur: Welkom door Irma Gottenbos
13.30 uur: Kennismaking en presentatie thema
15.00 uur: Sapje met een blauwe bessen worstenbroodje
15.30 uur: Excursie blauwe bessenplantage
17.30 uur: 3 gangen blauwe bessen high tea
20.00 uur: Evaluatie en einde

Middag-/avondprogramma
In het eerste deel van de middag wordt een presentatie gegeven door Suzanne Bisschops van Kids University for Cooking Foundation.
Een gezonde levensstijl is belangrijk voor ieder mens en in het bijzonder voor kinderen. Het aantal kinderen met overgewicht neemt toe. Slechts een beperkt aantal kinderen heeft een gezond voedingspatroon en kennis over waar ons voedsel vandaan komt. De ambitie van Kids University is een bijdrage leveren aan een gezonder voedingspatroon van kinderen. Bewustwording en een goede kennis van voeding en gezondheid op jonge leeftijd, helpt kinderen om nu en op latere leeftijd bewuste(re) keuzes te maken, zodat een gezonder voedingspatroon ontstaat. Kids University werkt samen met het bedrijfsleven, universiteiten, overheid en onderwijs om deze bewustwording bij kinderen te creëren. Uiteraard is de bewustwording van een gezondere leefstijl heel goed binnen de cumelasector te projecteren op het eigen gezin of binnen het personeel.

In het tweede deel van de middag krijgen we een rondleiding op de blauwe bes plantage verzorgd door Aerts Europa (Hay Aerts) te Broekhuizen.

Wij sluiten de dag af met een 3-gangen blauwe bessen high-tea.

In het programma (zie 'downloads' hier rechtsboven) worden alle details (programma, locatie, kosten) weergegeven.
Vind je het leuk om te komen en met je collega cumela dames ervaringen uit te wisselen? Geef je dan voor 15 maart op!

Auteur: Irma Gottenbos