CUMELA Inspiratiedagen 2019

Datum: 9 januari 2019 09:00 uur t/m 10 januari 2019 17:00 uur
Locatie: Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52, 1931 VL
Plaats: Egmond aan Zee
De Inspiratiedagen in 2019 worden heel bijzonder. We tonen de kracht van onze mooie sector. Dat doen we op allerlei manieren: in de workshops, in de bedrijfsbezoeken, met de sprekers én met het bedrijfsfilmfestival! Het is dé plek om inspiratie op te doen! Toon je kracht!

'Toon je kracht!' is het thema voor de Inspiratiedagen 2019. Kom naar de workshops en bezoek collega-bedrijven. Laat u inspireren door alle project-, bedrijfsfilms en het promotiemateriaal waarmee collega's de kracht van hun onderneming tonen. Doe zelf ook mee! Toon de kracht van uw onderneming met uw eigen website, PR-actie of bedrijfsfilm! 

Bedrijfsfilmfestival
We hebben een mooie verzameling aan promotiemateriaal, project- en bedrijfsfilms ontvangen. Ruim voldoende om het festival en de verkiezing van Beste Bedrijfsfilm tot een succes te maken! Niet alleen films werden ingeleverd, ook allerlei vormen van promotiemateriaal: pennen, posters, veiligheidshesjes en zelfs bouwpakketten. Meer over het festival leest u hier

De jonge ondernemers zijn er ook bij!
Jonge ondernemer of bedrijfsopvolger (van 18 tot en met 35 jaar)? Wat moet je in 2019 doen om straks leven en werken leuk te houden. Ga mee naar GP Groot in Alkmaar waar we ‘Terug kijken op 100 jaar vooruitdenken’. En: het hotel ligt naast het strand, dat laten we natuurlijk niet ongebruikt liggen…..Kom naar de Jongerendagen, want we gaan ‘Back to the future’

Bedrijfsbezoeken aan twee Noord-Hollandse bedrijven
We gaan op bezoek bij Agrarisch Loonbedrijf M. Konijn BV in St. Maartensvlotbrug en bij Loonbedrijf Klein Texas BV in Sint Pancras.
Konijn BV is een typisch Noord-Hollands loonbedrijf: naast het reguliere agrarisch loonwerk is het bedrijf actief in de bloembollen. 
Klein Texas is o.a. actief in de aannemerij, cultuurtechnisch werk en groenvoorziening. Daarnaast heeft het bedrijf een grondbank.

Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?
Een komische en interactieve voordracht, maar wel eentje met een serieuze bodem. Rob Urgert (bekend van tv-programma’s Het Instituut en De Kwis) geeft in een flitsend half uur zijn visie op creativiteit en innovatief denken. Hoe leer je denken buiten de gebaande paden? En: als je geen genie bent, hoe kom je er dan toch zo dicht mogelijk bij in de buurt?

Krachtige workshops
We organiseren workshops over hoe u uw kracht toont en ook hoe CUMELA dat zelf doet.
Op de tweede dag kunt u kiezen uit 6 verschillende workshops: Van filmen met je smartphone tot voorkom onverzekerbaarheid. Van krachtig bodembeheer en netwerken tot communicatie als smeerolie van uw bedrijf. U kunt maximaal twee workshops bezoeken, dus kom met meer mensen, dan kunt u naar alle workshops!

Er is meer:
Natuurlijk is er nog veel meer om de dagen onvergetelijk te maken; Zoals Jasper van Luit, communicatieadviseur en illusionist (het onmogelijke is echt mogelijk!), bowlen, uitwaaien aan het strand en heel veel gezelligheid!

Nog niet eerder op de Inspiratiedagen geweest? Vraag uw collega die er wel geweest is er eens naar. Proef de sfeer en bekijk hier de aftermovie van 2018

Kom uitwaaien in Egmond aan Zee!
Meld u aan met de aanmeldknop in dit bericht (zichtbaar na inloggen). Komt u beide dagen? Vergeet dan niet uw overnachting(en) te boeken op deze speciale pagina van Hotel Zuiderduin.

 

Auteur: Theo Felten